Paaiškėjo interneto sensacija tapusios Emmos melas

Televizijos laidoje „Yra, kaip yra“ dalyvavusi Anglijos lietuvė Emma Hulse (25 m.) sulaukė didžiulio dėmesio. Čia ji pasakojo, kad dėl ypač dailios išvaizdos niekaip negali įtikti darbdaviams taip pat užsiminė ir apie praeitį. Skandalingoji Emma tvirtino gimusi ir visada gyvenusi Anglijoje. Mergina pasakojo, kad Lietuvoje ji leisdavusi tik atostogas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 8:18 PM, atnaujinta May 3, 2018, 8:34 PM

Tačiau paaiškėjo, kad tai netiesa.

Portalas 15min išsiaiškino, kad Londone gyvenanti ir Emma Hulse prisistatanti mergina mokėsi Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje (dabar gimnazijoje).

Buvusi jos klasės draugė atskleidė, kad Lietuvoje Emma gyveno su mama ir tėčiu, kuris buvo anglas. Ji interneto sensaciją atsimena kaip Emą Holsaitę, kuri buvo tyli, kukli bei rami mergina su kuria niekas nenorėjo bendrauti.

Visa tai patvirtino ir mokykla. 15min susisiekus su Kauno r. Garliavos Jonučių progimnazijos vadovu Valentinu Padrieza. Šis tvirtino mergaitės nepamenantis, bet patikino, kad ji lankė šią progimnaziją, tačiau išvyko baigusi vos penkias klases.

Portalas lrytas.lt primena, kad Londone gyvenanti lietuvaitė Emma televizijos laidoje „Yra, kaip yra“ pasakojo, kad jai patraukli išvaizda dažnu atveju trukdo susirasti tiek darbą, tiek vaikiną.

Mergina laidoje tikino, kad ji skiriasi nuo eilinių bričių, kadangi kiekvieną dieną mėgsta pasipuošti – avi aukštakulnius, ryškiai pasidažo.

Emma atskleidė matanti, kaip vietinės merginos jai pavydi grožio.

Skambūs laidos viešnios pasisakymai tą kartą nuaidėjo socialinėje erdvėje, o dažnai vartojamas angliškas priežodis „like“ sulaukė ne ką mažiau reakcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.