Netikėtai mirė vos 31-erių buvęs „Žuvėdros“ šokėjas Vilius Ignatavičius

Klaipėdos, o ypač legendinio Klaipėdos universiteto Lotynų Amerikos šokių ansamblio „Žuvėdra“ bendruomenę, sukrėtė skaudi netektis.

 Vilius Ignatavičius su šokėja Audra Bastyte-Ignatavičiene.<br> Feisbuko nuotr.
 Vilius Ignatavičius su šokėja Audra Bastyte-Ignatavičiene.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 11:10 AM, atnaujinta Jul 27, 2018, 3:09 PM

Naujienų portalas 15min.lt rašo, kad netikėtai mirė buvęs „žuvėdrietis“ Vilius Ignatavičius, kuriam buvo vos 31 metu. Portalo žiniomis, vyrą per futbolo rungtynes ištiko staigus insultas, jo širdis neatlaikė.

Žinią apie jauno vyro mirtį naujienų portalui lrytas.lt patvirtino taip pat buvęs „žuvėdrietis“, artimas Viliaus bičiulis. Vyro sveikata sustreikavo trečiadienį, o penktadienį V.Ignatavičius iškeliavo anapilin.

Apie skaudžią artimo bičiulio netektį užuojautos žinutės pasipylė ir socialinio tinklo paskyroje.

Ilgametis „Žuvėdros“ bendražygis Tadas Rimgaila su Viliumi buvo artimi bičiuliai. Viliaus ir mylimosios vestuvių dieną būtent Rimgailų šeima tapo jų santuokos liudininkais, todėl Tadas sunkiai rinko užuojautos žodžius.

„Branginkime savo draugus ir artimuosius, nes vieną dieną jie ima ir išeina… Nenoriu ir negaliu tuo patikėti, bet tuo pačiu dar kartą įsitikinu, kad nuo mūsų niekas šioje žemėje nepriklauso… Mėgaukimės ir branginkime kiekvieną akimirką, praleistą kartu. Nei amžius, nei statusas nereiškia nieko…

Praradome nuostabų draugą, vyrą, sūnų, brolį… Tegul ilsisi ramybėje. Nesakome jam sudie, nes jis visada bus mūsų mintyse: džiaugsmingas, linksmas ir žvalus. A.A. Viliuk… Stiprybės jo šeimai, mamai, tėčiui, broliui, žmonai ir visiems jį pažinojusiems“, – socialiniame tinkle užuojautos žinute dalijosi vyras.

Audra Bastytė-Ignatavičė visiems, kurie norės atsisveikinti su mylimu ir gerbiamu šokėju, išplatino viešą žinutę.

„Gerbiame Viliaus šeimos sprendimą atsisveikinti. Šeštadienį, (28 d.) Klaipėdoje visus norinčius atsisveikinti, kviečiame nuo 12 iki 21 val. į Šv. Kazimiero bažnyčios parapijos gedulo namų 1 salę (Kretingos g. 40). Šv. mišios šioje bažnyčioje už Vilių bus aukojamos 17 val.

Sekmadienį, (29 d.) Kaune visus norinčius atsisveikinti, kviečiame nuo 10 iki 15 val. į laidojimo namus Žukausko g. 3b, 2 salė. Dėl Šv. mišių laikas bus patikslintas. Urna bus laidojama Kauno Eigulių kapinėse.

Prašome gerbti šeimos sprendimą ir nevežti žvakių ir vainikų. Norintys pagerbti Vilių galite atsisveikindami atnešti po 1 baltą rožę“, – sunkią dieną skelbė moteris.

Vilius prieš kelerius metus vedė savo mylimąją Audrą, kuriuos sujungė šokių aikštelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.