Buvęs Monikos Katunskytės mylimasis Tomas Bagdonavičius sulaukė kaltinimų

Anglijoje gyvenęs ir skandalais pagarsėjęs dainininkas ir renginių vedėjas Tomas Bagdonavičius vėl įsivėlė į nemalonumus. Emigracijoje gyvenančios lietuvės suvienijo jėgas, kad kuo daugiau tautiečių sužinotų apie nešvarius vyro darbus.

Tomas Bagdonavičius.
Tomas Bagdonavičius.
 Tomas Bagdonavičius.<br> Feisbuko nuotr.
 Tomas Bagdonavičius.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 6, 2018, 1:55 PM, atnaujinta Nov 6, 2018, 1:58 PM

Socialiniame tinkle jau kelios dienos plinta įrašas, kuriame T.Bagdonavičius kaltinamas pinigų pasisavinimu ir darbo nevykdymu. Po įrašo atsirado ir daugiau moterų, nukentėjusių nuo buvusio Monikos Katunskytės mylimojo. Pasak jų, T.Bagdonavičius ne tik nevykdo sutartų paslaugų, bet ir vengia atsakomybės.

„Sveiki. Noriu pranešti, kad šitas žmogus nepatikimas. Jis turėjo dalyvauti mūsų vestuvėse spalio 15 d., depozitą pervedėme liepos 31 d., viską sutarėm. Dar tuo metu net nežinojau, kad planuoja išvykti į Lietuvą.

Po kiek laiko pamačiau, kad jis koncertuoja paskutinį sykį, atsisveikina su Anglija ir išvyksta į Lietuvą“, – apmaudo neslėpė žinutę paviešinusi emigrantė (moters vardas ir pavardė redakcijai žinomi – Red.).

Pasak moters, ji akimirksniu susisiekė su vestuvių vedėju ir sulaukė netikėto atsako.

„Aš jam parašiau, jis pasakė, kad viskas gerai, nesijaudinkim. Prieš dvi savaites parašiau iki vestuvių. Parašė, kad jeigu jam neišeis, bus kitas muzikantas ir viskas“, – toliau įraše dėstė nukentėjusi nuotaka.

Galiausiai, moteriai paprašius grąžinti depozitą, T.Bagdonavičius nebesileido į kalbas.

„Jis atsakė, ko aš noriu, juk man kitą muzikantą surado. Jis manęs net neklausė, ar aš noriu, ar ne. Neatlikęs savo darbo, jis dar drasko akis ir nenori grąžinti depozito, kuris jam net nepriklauso“, – pasipiktinusi rašė moteris.

Tai – ne pirmas kartas, kai vyras įsivelia į skandalus. Neseniai TV laidoje „Prieš srovę“ buvo skelbiama, kad skandalingame jo klipe „Seksas pajūry“ nusifilmavusi moteris bene sugriovė savo santuoką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.