Tėvų turtus švaistančios lietuvės gyvenimas Londone: pietūs už 500 eurų ir asmeninis vairuotojas

Užsienio žiniasklaida dalijasi straipsniu apie lietuvę Simoną (23 m.). Šviesiaplaukė Jungtinėje Karalystėje garsėja kaip turtingų tėvų išlaikytinė, socialiniuose tinkluose besipuikuojanti prabangiu gyvenimo būdu.

Lietuvė Simona. <br>Stopkadras iš youtube.com
Lietuvė Simona. <br>Stopkadras iš youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-23 19:06, atnaujinta 2019-10-23 20:21

„The Sun“ rašo, kad lietuvaitė pasirodė televizijos šou „Rich Kids, Skint Holiday“, kur pasakojo sau leidžianti papietauti už 500 svarų (maždaug 580 eurų).

Taip pat patikino per šiuos metus bent 11 kartų viena skridusi atostogų. Ir ne bet kur, o į prabangius, ne mažiau kaip 5 žvaigždutėmis vertinamus kurortus.

Iš tėvų kišenės gyvenanti Simona yra apsistojusi Londono centre, Naitsbridžo rajone, kur nuoma savaitei kainuoja per 1000 svarų (apie 1160 eurų).

Merginos mama ir tėtis gyvena už 3 valandų kelio. Aplankyti artimųjų ji jokiu būdu nerieda viešuoju transportu – lietuvaitė turi asmeninį vairuotoją.

Instagrame prabanga besipuikuojanti moteris kartais pavadinama lietuviškąja Barbe. Na, o išlaikyti tokį grožį – brangu. Viena botokso procedūra Simonai atsieina daugiau nei 4 tūkst. eurų, o paakių kremas gali kainuoti ir 400 eurų!

Bet, kaip užsiminė pati, kainų apsipirkinėdama ji niekada nepaiso. 

Besifilmuodama angliškame TV šou Simona turėjo apsigyventi su kiek vargingiau gyvenančia šeima, kurių kasdienybė lietuvaitei tapo tikru išbandymu.

Kaip rašė „The Sun“, išgirdusi Simonos kalbas apie švaistomus tėvų turtus, su sūnumi ir vyru gyvenanti Tracy pravirko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.