Kaip Vidas Bareikis susijęs su Luvre įvykusiu „Mona Lizos“ skandalu?

Ankstų trečiadienio rytą atlikėjas Vidas Bareikis savo socialiniuose tinkluose išplatino skandalingą pranešimą, kuriame skelbia, kad jau birželio 6 dieną – pirmadienį – atskleis informaciją apie Luvre įvykusį incidentą, kuriame senyva moterimi persirengęs vyras sviedė tortą į Leonardo da Vinči šedevrą.

 Vidas Bareikis.
 Vidas Bareikis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2022, 10:39 AM

Paupio „Pasaka“ kino teatre 11 val ryto pirmadienį vyksiančioje spaudos konferencijoje atlikėjas žada ne tik pateikti daugiau detalių apie „Mona Lizos“ skandalą, bet ir atskleisti gausybę šokiruojančių faktų apie dar kelis žinomus Lietuvos žmones, kurie taip pat persirengę, galimai, dalyvavo šioje akcijoje.

Taip pat žadama paaiškinti visai neseniai Vido Bareikio socialiniuose tinkluose pasirodžiūsį video kuriame matomę neatpažįstamai pasikeitusį senyvo vyro grimu užsimaskavusį patį atlikėją.

Neaišku ar tai sutapimas ar tai plano dalis, bet būtent tą akimirką kai už tūkstančių kilometrų Paryžiuje, legendiniame Luvre įvyko visą pasaulį sudrebinęs incidentas- Vidas Bareikis pirmą kartą tiesioginio televizijos eterio metu atliko savo naująjį kūrinį tokiu pačiu pavadinimu „Mona Liza“.

Spėjama, kad tai gali būti tiesiog puikaus alibi sukūrimas.

Pats atlikėjas kol kas apsišarvavęs tylos siena ir daugiau komentuoti situaciją atsisako bei pažada, kad visa tiesa apie „Mona Lizą“ paaiškės jau pirmadienį 11 val Paupio „Pasakos“ kino teatre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?