I. Krupavičius pravedė paskutinę „Labas rytas, Lietuva“ laidą: netrūko nei padėkų, nei ašarų

Po 16 metų eteryje šį šeštadienį Ignas Krupavičius pravedė paskutinę „Labas rytas, Lietuva“ laidą, kurioje netrūko staigmenų ir padėkų su laida atsisveikinančiam vedėjui.

Ignas Krupavičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ignas Krupavičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ignas Krupavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ignas Krupavičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2023, 4:16 PM, atnaujinta Apr 29, 2023, 4:17 PM

Jau įsibėgėjus laidai, I.Krupavičius su motinystės atostogose esančia Egle Daugėlaite, nieko neįtardamas pakvietė žiūrovus stebėti reportažo iš Botanikos sodo. Visgi vietoje reportažo I.Krupavičius ir žiūrovai išvydo per 16 metų surinktas įdomiausias ir linksmiausias vedėjo darbo akimirkas.

„Daug atsitiko, ir vaikas gimė, ir vienas gyvenimas, ir kitas... Virgutė, administratorė visada šalia. Mes čia turim laiko? Turbūt nelabai?“, – sunkiai žodžius po reportažo rinko I.Krupavičius.

„Tie ūsai ispano... Pamenu, ateinu nesiskutęs, mažai miegojęs, jaunas, į barą užsukęs. Galvoji, gal čia to miego nereikia, nes energijos vis tiek daug. Atėjau ir man sako Ignai, gal eik apsiskusti. Nieko neturiu, man atrodo, atidarau Žiedo spintelę, pasiimu jo peiliuką, einu į tualetą, ten šviesos nėra, skutu, žiūriu niekas man nesigauna. 

Ir tada žiūriu, kad ūsai natūraliai, galvoju – koks visai juokingas, taip ir eisiu... Ir niekas nepasakė nusiskusti, niekas nepasakė, kad čia gal ne vieta, sugebėjau praslysti tuos 16 metų! Ačiū jums labai, brangieji“, – tęsė jis.

Padėkos žodį kolegai tarė ir E.Daugėlaitė: „Ačiū tau, už tą gaivą, polėkį rytais. Ir ne tik rytais, ir „Dainų dainelė“ tave lydėjo ne vienerius metus. Tu turi unikalią savybę tai, ką darai, daryti pilna koja čia ir dabar, 1000 proc.

Ir dar ant viršaus uždėt savo energijos, prikalbėt, pakalbėt ir tada padaryt. Aš tau linkiu viso to polėkio neprarasti, nes tai – unikalu“, – kalbėjo E.Daugėlaitė, kurios kalbos metu į studiją įėjo ir visa kūrybinė grupė.

Padėkos žodžiai sugraudino ir I.Krupavičių, ir jo kolegas, kurie vedėjo neišleido ir be dovanų – jį apdovanojo pilotavimo kursais.

„Ne paslaptis – vakar buvo vakarėlis. Gavau dovanų kursą, pilotavimo, kuris gali užtrukti ir pusę metų. Gerbiamieji, turėsiu lėktuvą ir jus paskraidinsiu! Taigi planas jau yra! Noriu padėkoti savo žmonai Vaidai, kuri šiame kelyje buvo su manim...“ – su ašaromis akyse kalbėjo I.Krupavičius.

Primename, kad apie I.Krupavičiaus pasitraukimą iš laidos vedėjo pozicjos kovo pabaigoje pranešė lrt.lt.

„Tiesiog atėjo laikas, kai pajutau, jog viską, ką galėjau duoti laidai, jau atidaviau ir viską, ką galėjau pasiimti, jau esu pasiėmęs. Atrodo, kad su šiuo pavasariu atverčiau paskutinį įdomios knygos puslapį su laiminga pabaiga. Tačiau lentynoje yra dar daug knygų ir turbūt atėjo metas pasiimti kitą“, – lrt.lt teigė I.Krupavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.