Žurnalistas Aurelijus Bezekavičius prisipažino: „Labai rimtai susirgau – lošimais"

Žinomas televizijos žurnalistas Aurelijus Bezekavičius savo socialinių tinklų paskyroje pasidalino įtin atviru ir nuoširdžiu įrašu. Jame vyras prisipažino turintis priklausomybę lošimams.

A.Bezekavičius.<br>LNK nuotr.
A.Bezekavičius.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 12:25 PM, atnaujinta Jun 8, 2023, 12:28 PM

Įraše A.Bezekavičius ne tik prisipažįsta, kad ši diena yra viena blogiausių gyvenime, nes jau kuris laikas turi rimtą ligą – priklausomybę lošimams, bet ir tai, jog ši liga privedė prie prasiskolinimo. 

„Šiandien yra viena blogiausių mano gyvenimo dienų, bet įtariu, kad ateityje ją vadinsiu viena geriausių. Jau kurį laiką gyvenau su didžiule įtampa, nes labai rimtai susirgau – lošimais. Tai privedė prie įklimpimo į skolas, melų visiems ir manipuliacijų. Neieškau pasiteisinimų, liga yra sunki, bet aš bandysiu nuo jos pagyti", – atviravo žurnalistas.

Taip pat žurnalistas pasidalino, kad jaučiasi nuvylęs visus ir atsiprašo bei prižada visą susidariusią situaciją ištaisyti.

„Viešai atsiprašau visų, kuriems pamelavau. Suprantu, kad sugrioviau absoliučiai viską, ką pastaraisiais metais stačiau. Bet šiandien pat asmeniškai parašysiu visiems, kuriems esu skolingas, ir tikiuosi, kad rasime būdų, kaip išspręsti susidariusią situaciją. Nesitikiu ir neprašau man atleisti, prašau duoti man šiek tiek laiko išsrėbti visą mėšlą, kurį sugebėjau prikaupti“, – rašė A.Bezekavičius.

Jeigu manote, kad turite priklausomybę lošimams, tačiau nežinote, nuo ko pradėti, skambinkite į Lošimų priežiūros tarnybą prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos telefonais: (8 5) 233 62 41 arba (8 5) 219 66 30.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.