R. Bubelis susižadėjo su vaikystės drauge Egle – dėl diagnozuotos ligos vestuves teks atidėti

Verslininkas Radvilas Bubelis susižadėjo su vaikystės drauge Egle. Visgi, šią idilišką laimę sujaukė nemaloni naujiena, neilgai trukus, po sužadėtuvių Eglei buvo diagnozuotas vėžys.

Eglė ir Radvilas socialinių tinklų nuotr.<br>Lrytas.lt koliažas.
Eglė ir Radvilas socialinių tinklų nuotr.<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2023, 10:35 AM, atnaujinta Jun 10, 2023, 12:40 PM

Pora pažįstami nuo ankstyvos jaunystės, tačiau jų keliai kuriam laikui buvo išsiskyrę ir tik po 30 metų jiedu vėl susitiko. Radvilas ir Eglė romantiškus jausmus pradėjo puoselėti prieš metus laiko. 

„Nusprendėme kartu išgerti kavos ir aplankė jausmas, lyg niekada ir nebūtume išsiskyrę. Susitikę po tiek metų abu praktiškai iš karto supratome, kad esame skirti vienas kitam“, – atviravo Radvilas portalui Žmonės.lt.

R.Bubelis mylimąjai padarė netikėtą staigmeną.

„Kovo pradžioje trumpam grįžau į Lietuvą ir Vilniaus oro uosto laukimo salėje, vos tik ją pamatęs, priklaupiau ant kelio ir paprašiau rankos. Piršlybos oro uoste Eglei buvo visiška staigmena,“ – dalinosi prisiminimais Radvilas su Žmonės.lt.

Deja, vos tik įvykus šiai nuostabiai naujienai, porą pasitiko iššūkiai. Eglė sužinojo negailestingą diagnozę. 

„Deja, gyvenimas planus šiek tiek pakoregavo – po sužadėtuvių praėjus vos keletui dienų Eglė sužinojo, kad jai 3 stadijos vėžys“ – teigė R.Bubelis Žmonės.lt portalui.

Tačiau nors vestuves teks kuriam laikui atidėti, pora pasinaudojo proga paminėti šią žinią ir sužadėtuves atšventė kruize po Viduržemio jūrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.