Grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius pateko į avariją

Grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius su sūnumi pateko į avariją. Vyras apie įvykusią situaciją pranešė savo socialiniuose tinkluose, patikino, kad sužalojimų nepatyrė nei jis su sūnumi, nei avarijos kaltininkas.

Karolis Akulavičius ir jo automobilis po avarijos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Karolis Akulavičius ir jo automobilis po avarijos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2023, 4:24 PM

Iškart po avarijos, dar neatvykus policijai, Karolis savo socialiniame tinkle pasidalino vaizdu įrašu, kuriame trumpai pranešė sekėjams, kas atsitiko ir aprodė, kokie nuostoliai teko automobiliams. Įvykio metu vyras su vaiku važiavo į repeticiją.

„Pakliuvom į eismo įvykį. Žmogelis į mane bam, bet taip draugiškai, pasidarysim selfiuką ir laukiam policijos.“ – teigė K.Akulavičius.

Po kelių valandų vyro socialiniame tinkle pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kur Karolis plačiau pakomentavo situaciją.

„Nu ką, baigės visi įvykiai, viskas sėkmingai. Iš tikrųjų, labai durna situacija, tas žmogus, taip, jis yra kaltas, bet priekyje važiuojanti mašina sumąstė prieš 10 metrų įjungti posūkį, aš nežymiai tiesiog pradėjau stabdyti ir matau, kad į mane pareina atomobilis.

Ir dar iš galo fūra buvo, tai mes visi taip susikryžiavom, bet viskas laimingai, su žmogeliuku pasikalbėjome, pasišnekėjom apie gyvenimą, toks geras žmogus. Tai, žodžiu, nieko tokio, varom toliau. Pasispaudėme, palinkėjome vienas kitam sėkmės“ – pasakojo K.Akulavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.