Pirmą kartą po mamos D. Rudokaitės netekties renginyje pasirodžiusi A. Žirgulytė: „Buvau nusprendusi neiti“

Praėjus kiek daugiau nei dviems savaitėms po mamos Daivos Rudokaitės (1969–2023) netekties, aktorė Akvilė Žirgulytė pasirodė TV3 30-mečio šventėje.

 Akvilė Žirgulytė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Akvilė Žirgulytė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Akvilė Žirgulytė.<br> T.Bauro nuotr.
 Akvilė Žirgulytė.<br> T.Bauro nuotr.
 Akvilė Žirgulytė (kairėje).<br> T.Bauro nuotr.
 Akvilė Žirgulytė (kairėje).<br> T.Bauro nuotr.
 Daiva Rudokaitė ir Akvilė Žirgulytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Daiva Rudokaitė ir Akvilė Žirgulytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Akvilė Žirgulytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Akvilė Žirgulytė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-06-13 12:13

Raudonu kilimu žengusi bei juodu deriniu pasipuošusi A.Žirgulytė neslėpė, jog ilgą laiką svarstė ir dvejojo dėl dalyvavimo šioje šventėje, tačiau paskutinę akimirką persigalvojo.

Tai ji padarė dėl mamos, kuri, prieš septynis metus, ją pirmą kartą atsivedė į TV3 sezono atidarymą.

Prisiminimais apie pirmąjį su mama renginį bei priežastį, kas penktadienį ją padrąsino ateiti į šventę, žinoma moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose. Jautriu įrašu ji sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt skaitytojais.

„Pirmoji nuotrauka – vakar TV3 30-tojo gimtadienio šventė. Antroji – 2016 metai, tv3 sezono atidarymas kartu su Mama. 2016 metais (tai čia prieš kiek laiko? 7metus?) kartu su mama aš pirmą kartą sudalyvavau tv3 sezono atidaryme.

Jis buvo pirmas toks didelis ir viešas renginys mano gyvenime. Bauginantis, bet tuo pačiu jaudinantis pirmas žingsnis. Ji mane atvedė į šį pasaulį, laikė mane už rankos, mokė savo subtilybių ir saugojo kaip tikras angelas sargas. Vakar įvyko tv3 30-tasis gimtadienis ir prisipažinsiu. Ilgai svarsčiau ar man eiti.

Nesijaučiau dar tokia stipri ir pasiruošusi matyti tiek žmonių, kalbėtis, jiems viską pasakoti. Jau buvau nusprendusi neiti, bet tuomet pagalvojau…

Juk tada prieš 7-nis metus mama mane čia atsivedė ne veltui. Ji didžiavosi manimi, pasitikėjo ir tikėjo mano ateitimi. Tad šiemet aš turiu eiti iškelta galva ir neštis mamos meilę krūtinėje kaip padėką ir pagarbą.

Ji man kartodavo: „gyvenimas skirtas gyviesiems – visada gyvenk, Akvile“. Tad ir vakar leidau sau gyventi jausdama, kad ji mane lydi ir laiko už rankos, kaip tą pirmą, jaudinantį kartą. Tikras angelas sargas“, – jautriai rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.