Grupės „Karaliai“ narys L. Dedūra prabilo apie kitą populiarumo pusę: dėl gerbėjos elgesio kreipėsi į policiją

Populiarumo viršūnėje esanti lietuvių grupė „Karaliai“, kurios lyderiai Lukas Dedūra bei Algimantas neabejotinai sulaukia daug gerbėjų dėmesio ir palaikymo. Kiekvienas populiarumas turi savo kainą apie tai prabilo ir grupės lyderis Lukas Dedūra.

Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Lrytas.lt koliažas.
Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Lrytas.lt koliažas.
Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Atlikėjas Lukas Dedūra.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-09-21 10:04, atnaujinta 2023-09-21 10:05

LNK laidoje „KK2“ L.Dedūra pasakojo susidūręs su dideliu gerbėjų dėmesiu, tačiau, kai kurie gerbėjų poelgiai peržengia visas ribas.

Vyras pasakojo, kad dėl vienos įkyrios gerbėjos jis turėjo kreiptis į policiją.

„Prieš keletą metų buvau kreipęsis į policiją dėl persekiojimo. Tada policija sutvarkė, baigėsi visi niuansai, bet nežinau, atėjo vasara, saulė šviečia ir vėl kartojasi“, – „KK2“ laidoje kalbėjo jis.

Įkyrios gerbėjos ne tik rodo didelį asmeninį dėmesį, bet ramybės neduoda visą parą. Grupės narys pasakojo, kad skambučių susilaukdavo tiek dieną, tiek naktį, kurių metu atlikėjui užduodami asmenininiai klausimai.

„Pasako „labas“. Skambučiai vidury nakties, dienos metu. Vakarais klausia, ką veikiu, kada atvažiuosiu kur nors koncertuoti, kada būsiu arčiau to miesto. Prasidėjo tokie skambinėjimai“, – pasakojo jis.

Norint susisiekti su Luku gerbėjos imasi drastiškiausių priemonių. Socialiniuose tinkluose jos rašo vyro tėvams, giminėms, žmonai ir kitiems artimiesiems.

Laidoje Lukas taip pat užsiminė, jog neseniai išsiskyrė su savo žmona ir teigė, jog toks gerbėjos elgesys galėjo turėti įtakos poros skyryboms.

„Gal turėjo įtakos, nes yra naktinis darbas, kartais viešbučiuose miegi. Išvažiuoji visam savaitgaliui. Turi penkis, šešis koncertus ir daugiau, negrįžti namo. Gali susirasti ir kitą, kol būsiu kažkur kitur. Tai nežinau“, – kalbėjo L.Dedūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.