Apie Rūlės netektį prabilo jo bičiuliai: atskleidė, koks jis buvo pastaraisiais metais

Ketvirtadienio rytą Lietuvą apskriejo liūdna žinia apie „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusio dainininko Rolando Skripkaičio-Rūlės netektį. 43-ejų vyro kūnas buvo rastas upėje. Ši žinia sukrėpė velionio bičiulius, bendražygius ir gerbėjus.

 lrytas.lt koliažas.
 lrytas.lt koliažas.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Rolandas Skripkaitis-Rūlė.<br>P.Lileikio nuotr.
Inga Rauluševičienė.<br>„Facebook“ nuotr.
Inga Rauluševičienė.<br>„Facebook“ nuotr.
 Vilius Krivickas.<br>„Facebook“ nuotr.
 Vilius Krivickas.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 28, 2023, 1:14 PM, atnaujinta Sep 28, 2023, 2:16 PM

Socialiniuose tinkluose daugelis dalijosi jautriais žodžiais ir prisiminimais apie Anapilin iškeliavusį atlikėją.

Vienas pirmųjų socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jautriu įrašu pasidalijo „Kelias į žvaigždes 2“ realybės šou išgarsėjęs velionio bičiulis Vilius Krivickas (38 m.). Jis papasakojo, koks pastaraisiais metais buvo iš viešumos dingęs R. Skripkaitis-Rūlė.

„Vakar išėjo mano draugas, Rolandas Skripkaitis, dar visiems geriau žinomas kaip Rūlė, iš projekto „Kelias į žvaigždes“... Jis buvo neeilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra, su savo pasauliu. Jis buvo kitoks... Jis buvo tikras...

Vieni jį mylėjo, kitiems jis nepatiko, bet jis visada buvo sąžiningas prieš save ir prieš kitus. Ir man visada buvo įdomu su juo pakalbėti egzistencializmo klausimais, pakalbėti apie supuvusią sistemą, susvetimėjusius vienus kitiems žmones.

Jis mane vadino broliu, kaip ir visus savo draugus, nes suprato, kad šiam pasauly viskas yra viena. Kiekvieną kartą prašydavo, kad iš savo kelionių jam parvežčiau akmenuką. Iš paskutinės kelionės jam parvežiau tris. Visus skirtingus, visus įdomius, kaip ir pats Rūlė. Tik gaila, kad jų jau jam napaduosiu. Jis surado ramybę, kurios ieškojo jo siela. Ilsėkis.

Paskutiniu metu, kartu su Rūle lipdėme jo kurtas, naujas dainas. Kartu rašydavom joms muziką. Įrašinėjom jo kurtą poeziją. Čia paskutinis jo įrašas, kuris vadinasi „Pakeliui“, – rašė jis.

Kiek vėliau apie Anapilin iškeliavusį atlikėją pasisakė ir renginių organizatorė Inga Rauluševičienė.

„TU IŠĖJAI. Palikęs neužbaigtus kūrybinius projektus, gilius tekstus, neįrašytas dainas ir albumus... O galėjai dar pabūti.

Mūsų draugystė skaičiuoja jau daugiau nei dešimtmetį. Susitikdavom retai, bet visada kažkuriame tavo ar mano kūrybinio piko kelyje.

Paskutinįkart matėmės naktiniame klube „TONAS“, kai drauge surengtame Hip hop dvasia alsuojančiame koncerte su Giedriumi Leonavičiumi ir grupe ant scenos lipai ir Tu...Ji tau niekada nebuvo svetima, atvirkščiai – tavo namai.

Ilsėkis ir kurk ten, viršuje, o mes klausysim ir stebėsimės, žavėsimės ir juoksimės – crazy Rūle Akimirkos iš 2022 m, balandžio mėn“, – šalia vaizdo įrašo, kuriame dainuoja R.Skripkaitis-Rūlė rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?