Po sūnaus netekties D. Ruplėno mama D. Ruplėnienė pasidalijo jautriu laišku, kuriame paaiškėjo mirties priežastis

Po žinios apie „Dviračio šou“ kūrėjo Gintaro Ruplėno sūnaus Domanto Ruplėno netektį šeštadienį Domanto mama Dalia Ruplėnienė socialiniame tinkle pasidalijo jautriu lašku, kuriame paaiškėjo mirties priežasts.

Paai<br>Lrytas.lt koliažas.
Paai<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2024, 1:19 PM, atnaujinta Mar 9, 2024, 1:45 PM

„Mano vyras ir sūnus, abu iškeliavo, tik 10m.skirtumu. Abu buvo labai mylintys, tik visada lyg su kokiu atsargumu ta meile dalinosi, lyg specialiai darydami atstumą, kad taip stipriai neprisirištume, lyg žinodami, kad teks išsiskirti.

O tie momentai artumos, kai girdime, matome, liečiame, buvo jautrūs, visada lyg kažkas pakylėto. Mus jungė geras emocinis fonas, nustebdavau kai Domantas parinkdavo muziką sakydamas, čia tavo, tau patiks. Nuostabiausia, kad taip ir būdavo, aš net pati nefiksuodavau, tos muzikos, o jis įsiklausydavo. Jis buvo kur kas jautresnis už mane, subtilesnis...

Dėkoju, kad buvai/esi/ būsi. Myliu Tave labai. Šiandieną, pasitarę, norint išsklaidyti įvairius žmonių svarstymus, nusprendėme parašyti mirties priežastį. Medicininiais terminais tai buvo ūminis kvėpavimo ir širdies veiklos sutrikimas, plaučių arterijų trombembolija.

Žalingi įpročiai: rūkymas, didelis jautrumas Visgi, ne apie tai dabar, mes visi dabar esame perėjime ir ne visi jį atlaiko. Kažko pabaiga yra kitko pradžia. Ačiū už Jūsų supratingumą“, – įraše rašė ji.

Primename, kad ketvirtadienio vakarą šalį apskriejo liūdna žinia – mirė „Dviračio šou“ kūrėjo Gintaro Ruplėno 35-erių metų sūnus Domantas Ruplėnas. Liūdna žinia socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo velionio mama Dalia Ruplėnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.