Deivydas Zvonkus sukūrė Vilniaus reklamos parodiją pašiepdamas bičiulį Stano

Visai neseniai internete pasirodžiusi nauja „Vilnius GO“ reklama sulaukė kritikos ir stipriai supykdė internautus. Iš reklamos nevengė pasijuokti ir kompozitorius, prodiuseris Deivydas Zvonkus. (46 m.)

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Deivydas Zvonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Deivydas Zvonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Stano.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Stano.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-04-07 09:26, atnaujinta 2024-04-07 22:05

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ D.Zvonkus pasidalijo įrašu, kuriame sukūrė reklamos ir pašiepė savo gerą bičiulį Stanislavą Stavickį-Stano.

„STANO Unexpectedly amazing“, – prie pasidalinto įrašo rašė jis.

Primename, kad ką tik interneto platybėse pasirodžiusi nauja Vilnių vaizduojanti reklama audrina internautus. „Vilnius Go“ kurtas vaizdo klipas turėtų pritraukti turistus, tačiau ar tikrai?

„Skeptiškai nusiteikę atvykti į Rytų Europą? Manai, kad nėra nieko, ką verta pamatyti? Atvykite į Vilnių ir persigalvosite“, – šalia vaizdo įrašo rašoma oficialiame „Go Vilnius“ feisbuke.

Reklama padalinta į du gyvenimus. Vaizdo klipo pradžioje vaizduojami visi sovietiniai stereotipai: seni automobiliai, aplūžę pastatai, ant mūrinės sienos besišlapinantis vyras, muštynės prie konteinerių, duobėti keliai, lauko tualetai, turgus ant automobilių kapotų, maistas stiklainiuose.

Ir tik vaizdo klipo pabaigoje vaizdas pasikeičia ir prašviesėja: trumpai filmuojamos šiandieninės Vilniaus centro gatvės, bažnyčios, gražiausi pastatai, skaniausios kavinės, įvairiausios pramogos.

Socialiniuose tinkluose ši reklama nuvilnijo tarsi banga. Tik iš blogosios pusės: žmonės į ją sureagavo itin kandžiai. Tarp daugybės komentarų – ir žinomų žmonių pasisakymai, reikalaujantys reklamą ištrinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.