Naktį Laisvės alėjoje buvęs krepšininkas ir „Tik Tok“ žvaigždė bėgiojo nuogas: sureagavo policija

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį kauniečiai stebėjo akibrokštą Laisvės alėjoje. Buvęs krepšininkas ir socialinio tinklo „Tik Tok“ žvaigždė Haroldas Saprykinas (28 m.), taip pat žinomas kaip Saprė, bėgiojo visiškai nuogas.

Naktį Laisvės alėjoje buvęs krepšininkas ir „Tik Tok“ žvaigždė bėgiojo nuogas: sureagavo policija.<br>„Kas vyksta Kaune“ video medžiaga.
Naktį Laisvės alėjoje buvęs krepšininkas ir „Tik Tok“ žvaigždė bėgiojo nuogas: sureagavo policija.<br>„Kas vyksta Kaune“ video medžiaga.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2024, 1:56 PM, atnaujinta Apr 14, 2024, 5:31 PM

Šia žinia pasidalijęs naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ pridėjo, kad vaizdo įraše matyti pačioje Kauno širdyje bėgantis nuogas vyras, prisidengęs tik lytinį organą.

Vėliau socialinio tinklo „Instagram“ istorijose pats H.Saprykinas pasidalijo įrašu, kuriame matyti kaip jis lekia Laisvės alėja. Vaizdo įrašuose girdėti ir į šį reginį reaguojančių kauniečių šūksniai.

Tiesa, po bėgimo vyro laukė net du policijos ekipažai. Instagrame H.Saprykinas taip pat dalijosi nuotraukomis prie pareigūnų automobilių.

„Supakavo mentai, bet Sapregangas niekada nepasiduoda“, – rašė socialiniuose tinkluose išgarsėjęs vyras.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl įvykio patikslinimo užklausą išsiuntė Kauno policijai ir pridėjo, jog gavę daugiau informacijos, publikaciją papildys.

H.Saprykinas ne vienerius metus žaidė Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL). Vyras yra atstovavęs Palangos, Mažeikių, Kėdainių ekipas.

2020–2021 m. vyras žaidė ir Irano klube „Bandare Abaso Shahdari“, o paskutinė komanda, kurią atstovavo, buvo Kretingos Kretinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.