Prezidentė D.Grybauskaitė mokėsi, kaip teisingai glostyti šunį

Savaitgalis prezidentei Daliai Grybauskaitei buvo išskirtinis. „Litexpo“ parodų centre ji mokėsi, kaip teisingai glostyti šunį. Apsilankiusi Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro stende, prezidentė klausėsi Kaniterapijos asociacijos vadovės Jonaistės Jusionytės patarimų, kaip elgtis su šunimi ir saugiai su juo pasisveikinti. Kartu su šalies prezidente buvo ir švietimo ministras Dainius Pavalkis. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:44 PM

Mokykla“ ir „Vaikų šalis“ - tokios tematikos parodos gruodžio 6-8 dienomis vyksta „Litexpo“ parodų ir kongresų centre. Jos kviečia visus, ką domina netradiciniai, išradingi vaikų ugdymo metodai, kas nori sukurti kitokią mokyklą ir mokyti vaikus kitaip. 

Pirmą kartą švietimo parodoje dalyvauja ir Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras – trečiojoje „Litexpo“ salėje tam skirtas specialus stendas.

„Šuo yra socialus gyvūnas, todėl mūsų pareiga – padėti jam pritapti žmonių bendruomenėje. Ir pačią bendruomenę turime paruošti, kad šuo dovanotų žmonėms tik pačias maloniausias emocijas“, - parodos lankytojams sakė Mokymo centro darbuotojai.

Jie siūlo pamokas, popamokinius užsiėmimus, renginius vaikų stovyklose ir šventėse. Šių užsiėmimų išskirtinumas – šunys. Tai nauja patirtis, naudinga informacija, šiltas bendravimas su gyvūnais. Tai bendruomeniškumo jausmas.

Užsiėmimų metu vaikai mokomi pažinti šunų kūno kalbą, saugiai bendrauti su gyvūnais. Jie skatinami globoti gyvūnus, būti atsakingais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.