Darbuotojo pokštas viršininkei - intymios scenos iš filmų su jos šunimi (foto)

Jei kam nors paliekate pasaugoti savo šunį, galite tikėtis absoliučiai visko. Internete sparčiai populiarėja nuotraukų galerija, kurioje vienas vyrukas sumanė atkartoti filmų scenas kartu su savo viršininkės šunimi, kurį jam palikdavo pasaugoti, kol pietaus. „Viskas prasidėjo nuo tos nelemtos „Titaniko“ nuotraukos. O toliau jau viskas vyko labai greitai“, - teigia šmaikštaus projekto sumanytojas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 6:57 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:38 PM

„Mano bosė kiekvieną dieną į darbą atsiveda savo šunį, vardu Wrigley. Visą praėjusį mėnesį kartu su jos šunimi vaidinome romantiškas scenas iš garsių kino filmų ir fiksavome šiuos kadrus“, - socialinio tinklo „Reddit“ paskyroje rašė nuotraukų autorius ir sumanytojas, pasivadinęs „mmsspp“ slapyvardžiu.

Nuotraukose atkartojamos scenos pasiskolintos iš tokių žymių kino filmų, kaip „Kuprotas kalnas“, „Purvini šokiai“, „Titanikas“, „Žmogus-voras“, „Absolventas“ ir kt.

Kaip rašo autorius, visas akimirkas užfiksavo per pietų pertraukas, o vieno kadro improvizuota kūryba užimdavo vos 10-15 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.