Gyvūnų mylėtojus stulbina atrastas ypatingos išvaizdos katinas

Nors prieš daugiau nei mėnesį pasaulis neteko pikčiausio katino pasaulyje, vardu Colonel Meow, rodos „velnias, tupėjęs jame“, nesnaudžia. Naujas, itin piktos išvaizdos persų veislės mišrūnas pateko į JAV esančią Šiaurės Karolinos gyvūnų prieglaudą. Vos tik patalpinus jo nuotrauką internete, žaibiškai ėmė plisti žinia, kad šis keturkojis - Colonel Meow įsikūnijimas.

Į prieglaudą patekęs katinas - Colonelo Meow įsikūnijimas.<br>„Facebook“ (New Hanover Sheriff) nuotr.
Į prieglaudą patekęs katinas - Colonelo Meow įsikūnijimas.<br>„Facebook“ (New Hanover Sheriff) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:02 PM

Tačiau, kaip sakė prieglaudos darbuotojai, šis katinas, nepaisant jo bauginančios išvaizdos ir pikto žvilgsnio, labai draugiškas ir prieraišus. Tiesa, toks jis - tik su žmonėms.

Kai katinas pateko į prieglaudą, darbuotojams teko jo kailį patrumpinti, mat plaukai buvo labai susivėlęs. „Manome, kad kai ataugs jo kailis, jis jausis kur kas geriau ir prisimins savo tikrąją karališką persišką kilmę“, - prieglaudos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ rašė katiną prižiūrintys darbuotojai.

Pasklidus žiniai, kad šis katinas ieško naujų namų ir šeimininkų, į prieglaudą ėmė plūsti žmonės, pasipylė skambučių lavinos. Deja, bet katino į pirmas pasitaikiusias rankas prieglauda atiduoti nežada. Šiam ypatingam katinui reikalinga išskirtine priežiūra ir dėmesys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.