Mieliausias pasaulyje šuo Boo mėgaujasi neregėta prabanga

Visame pasaulyje pagarsėjęs ir mieliausiu šunimi išrinktas aštuonerių metų Pomeranijos špicų veislės patinėlis, vardu Boo, mėgaujasi prabanga, apie kurią gali tik pasvajoti visi likę pasaulio šunys. Net 12 mln. gerbėjų vien socialiniame tinkle „Facebook“ turintis šunelis yra bene garsiausias šių laikų šuo. Prieš septynerius metus į socialinius tinklus savo šuns nuotraukas patalpinusi Boo šeimininkė bei socialinio tinklo „Facebook“ darbuotoja J.H.Lee nė nenutuokė, kaip išpopuliarės jos šuo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-29 14:37, atnaujinta 2018-02-14 10:59

Šio šunelio žinomumą paskatino tokios įžymybės, kaip Khloe Kardashian ar dainininkė Ke$ha, Boo nuotraukomis pasidalinusios savo socialinių tinklapių profiliuose. Šunelį ėmė kviesti į televizijos laidas, jo atvaizdą spausdino žurnaluose, apie jį rašė interneto portaluose.

Dabar, kai Boo savo išskirtine savo išvaizda užsitarnavo žinomumą ir šlovę, gali ramiai mėgautis prabanga Las Vegase (JAV) esančiame „Trump“ viešbutyje. Ten, specialiai jo apsilankymui pasiūti šuniški chalatai, rankšluosčiai ir net keturios šlepetės - kiekvienai letenėlei. Na, o pritūpti ir patogiai įsitaisyti Boo gali ant specialių miniatiūrinių fotelių.

Beje, Boo viešbutyje dienas leidžia ne vienas - jam kompaniją palaiko kitas Pomeranijos špicas, vardu Buddy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.