Nepatikėsite savo akimis pamatę, ką padarė šis katinas

Interneto platybėse pasirodęs vaizdo siužetas, kuriame užfiksuota kaladėlių žaidimą „Jenga“ su šeimininku žaidžianti katė, sukėlė tikrą nuostabos audrą. Katė iš stalo žaidimo bokšto sėkmingai ištraukė dvi kaladėles, o trečią nuėmė nuo viršaus ir šis nesubyrėjo. Po vaizdeliu, patalpintu interneto svetainėje „Youtube“ emocijų neslėpė komentatoriai, kurie liko apstulbę ir negalėjo patikėti tuo, ką mato.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 5:30 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:29 AM

Iš pradžių katė kaladėlę bandė ištraukti dantimis, tačiau bokštas susvyravo ir vos nesugriuvo. Katė akimirksniu pasinaudojo savo letena ir švelniu judesiu ištraukė žaidimo detalę.

Antrą kaladėlę keturkojė, vardu Moe, išstūmė be jokio vargo – praktiškai vienu letenos mostu. Kai šeimininkas ant bokšto viršaus uždėjo paties ištrauktą kaladėlę, katė ėmė stebėti protingu žvilgsniu tai į bokštą, tai į šeimininką, ir staigiu judesiu ją nubloškė.

Šį vaizdo siužetą, kurį į portalą „Youtube“ patalpino katės šeimininkas Alanas Palesko, peržiūrėjo beveik 8 mln. interneto vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.