Juoko dozė: šunis iš proto varo lojantis suomis

Kaip reaguotų šuo, jei išgirstų lojant žmogų? Tai klausimas, į kurį atsakė du suomiai – iliuzionistas Jose Ahonenas ir komikas bei genialus balsų mėgdžiotojas Rudi's Rok'as. Jiedu portale „Youtube“ patalpino neįtikėtinai smagų vaizdo siužetą, kuriame užfiksavo, kaip į žmogaus lojimą reaguoja šunys. Ir patikėkite – efektas nerealus!

Šunys į žmogaus lojimą reagavo labai rimtai.<br>Stop kadras (Youtube)
Šunys į žmogaus lojimą reagavo labai rimtai.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 10:00 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:26 PM

R.Rok'as pamėgdžiojo šuns lojimą taip, kad užsimerkus vargu ar pavyktų atskirti kas skleidžia šiuos garsus – žmogus ar šuo. Tai išgirdę įvairių veislių šunys reagavo taip, tarsi bendrautų su savo keturkojais giminaičiais.

Bene įspūdingiausiai sureagavo kadre pasirodęs vokiečių dogas, kuris išgirdęs netikėtą ir urzgimu pagražintą lojimą kaip mat nustebo, prisispaudė ant žemės ir atsakė griausmingu „au!“.

Vaizdelis iš tiesų neįtikėtinas – mat ji vos per daugiau nei savaitę su malonumu peržiūrėjo daugiau nei 3 mln. interneto vartotojų.

„Žmonės darnai manęs klausia, kaip šunys reaguoja išgirdę mano pamėgdžiotą lojimą. Taigi štai, kaip jie reaguoja!“, – linksmą siužetą internetinėje svetainėje paviešinęs rašė R.Rok'as.

Daugiau apie magą Jose Ahoneną ir komiką Rud'į Rok'ą galite sužinoti čia ir čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.