Nerealiai: ant dviejų kojų bėgantis šuo - greičiausias pasaulyje

Mažylis Jiffas tapo greičiausiu ant dviejų priekinių letenų vaikščiojančiu šunimi. Pomeranijos špicas, gyvenantis Los Andžele (JAV), pakliuvo į rugsėjo mėnesį pasirodysiančią ir 60–metį švenčiančią Guinnesso rekordų knygą, mat 10 metrų atstumą ant galinių kojų jis įveikė vos per 6,56 sekundes, o 5 metrų atstumą tik ant priekinių – per 7,76 sekundės.

Vaikščioti tiek ant priekinių, tiek ant galinių letenų Jiffas treniruojamas kasdien.<br>Stop kadras
Vaikščioti tiek ant priekinių, tiek ant galinių letenų Jiffas treniruojamas kasdien.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 4:38 PM, atnaujinta May 30, 2017, 10:59 PM

Vaikščioti tiek ant priekinių, tiek ant galinių letenų Jiffas treniruojamas kasdien. O tam, kad taptų rekordininkų, įveikti 5 ir 10 metrų atstumą jam reikėjo mažiau nei per 10 sekundžių.

Tačiau šis šuo moka dar daug kitų triukų, pavyzdžiui, šokinėti, šliaužti, mojuoti letenomis, važiuoti riedlente ir kitus. Tad apie tokias komandas, kaip sėdėt, gulėt ar stovėt – jau nėra ir kalbos.

Pastaruoju metu mažylis Jiffas tapo tikra įžymybe ir net interneto sensacija. Socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Twitter“, „Instagram“, interneto svetainėje „Youtube“ šis šuo turi milijonus gerbėjų ir pasekėjų. Be to, šį šuniuką ne kartą kvietė dalyvauti įvairiose televizijos laidose ir net filmuotis muzikiniuose vaizdo klipuose su dainininkė Kate Perry.

Kaip sakė Guinnesso rekordų knygos vyriausiasis redaktorius  Craigas Glenday, kai šuo atvyko pas juos į redakciją, darbuotojai liko apstulbę. „Mes negalėjome patikėti, kad tai iš tiesų vyksta“, – nuostabos neslėpė jis.

„Jis atrodo kaip gyvas, kvėpuojantis pliušinis pūkuotas žaisliukas. Ir nors jis yra labai mažas, jo asmenybė ir charizma yra labai didelė. O ką jau bekalbėti apie jo talentus“, – susižavėjęs sakė C.Glenday.

Po tokio pasirodymo vyriausiasis Guinnesso rekordų knygos redaktorius pažadėjo vietą jubiliejiniame leidinyje.

Net ir žinodami, kad jų šuo yra neįtikėtinus triukus demonstruojanti žvaigždė, šeimininkai nori išlikti nežinomi ir savo tapatybės neviešinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.