Pagrobtas interneto sensacija tapęs šuo

Interneto sensacija tapęs čiau čiau veislės šuo Misiu buvo pagrobtas iš savo namų Londone, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 3:14 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 10:24 PM

Prieš penkias savaites britų dizaineris Jamie'is Greenas sugalvojo padovanoti šuniuką savo merginai. Įteikęs dovaną mylimajai, vyras pradėjo fiksuoti naujojo augintinio akimirkas. Tačiau vieną dieną namo grįžę šeimininkai šuns nerado.

„Kai grįždavau namo, visada išgirsdavau jo cypimą, bet tą kartą negirdėjau nieko, – pasakojo britas. – Nuėjau į virtuvę ir pamačiau, kad ant grindų pilna stiklo šukių. Tada supratau, kad jis buvo pavogtas.“

Čiau čiau veislės šuniukas tapo interneto hitu, kai šeimininkas įkėlė jo nuotrauką į socialinį tinklalapį „Imgur“. Nuotraukos buvo peržiūrėtos daugiau kaip 3 milijonus kartų.

„Kažkas pamatė jo nuotraukas internete ir nustatė, kur gyvename. Man jis buvo toks brangus. Tikiuosi, kad bent šiuo metu yra prižiūrimas. Bijau net išeiti iš namų. Nekenčiu tų, kurie taip galėjo pasielgti“, – prisipažino J.Greenas.

Pasak R.Greeno, tai – vienintelis dalykas, kuris buvo paimtas iš namų: „Galima buvo pavogti „iPad“ ir 1000 svarų vertės laikrodį, tačiau niekas nepaimta. Aš tikiuosi, kad policija jo ieško tinkamai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.