Viltis miršta paskutinė: pavyzdys žmonijai - vėžį įveikęs šuo

Nors vėžys ir buvo laikinai sustabdytas, po tokių procedūrų šuniui gyventi lieka vos 8-12 mėnesių.<br>Stop kadras (Youtube)
Nors vėžys ir buvo laikinai sustabdytas, po tokių procedūrų šuniui gyventi lieka vos 8-12 mėnesių.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 4:52 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 10:03 AM

Vėžys - bene daugiausia gyvybių pasaulyje nusinešanti sunkiai pagydoma liga. Nuo vėžio kenčia ne tik žmonės, bet ir kitos gyvos būtybės, o neretai tokios ligos užpuola ir mūsų mylimus augintinius. Tačiau ne visi tokį gyvenimo iššūkį priima kaip tragediją - du entuziastingi šeimininkai sukūrė įkvepiantį vaizdo siužetą, kuriame užfiksuotas judviejų vėžiu sergantis šuo Sheridanas.

Grenados saloje (Karibų jūra) gyvenantys Morgan and Zachas šių metų liepos mėnesį sulaukė liūdnos žinios iš veterinaro. Jų augintiniui diagnozuota osteosarkoma, arba kitaip - kaulų vėžys.

Ilgai netrukę šeimininkai užfiksavo savo keturkojį, likus kelioms dienoms iki negailestingos operacijos. Vaizdelyje matyti, kai Sheridanas laksto Grenados paplūdimiais, pliuškenasi vandenyje ir su džiaugsmu atlieka komandas.

Nepaisant sunkios ligos, Sheridanas atrodo sveikas, žaismingas ir nerūpestingas šuo. Deja, bet jo laukia priekinės dešinės letenos amputacija.

Sunki ir varginanti operacija vis tik suteikė vilties. Ir stebuklas įvyko! Net ir likęs tik su trimis kojomis bei didžiuliu randu vietoje ketvirtos, šuo išliko pozityvus ir laimingas, o šeimininkai savo šunį pamilo dar labiau.

Sheridanui teko iškęsti šešis chemoterapijos gydymo kursus.

Nors vėžys ir buvo laikinai sustabdytas, po tokių procedūrų šuniui gyventi lieka vos 8-12 mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.