Vilnietės meilė gyvūnams sušildė širdį

Bazingos atsiradimo istorijos mūsų namuose yra dvi. Visą gyvenimą aš ir mano šeima mylėjome gyvūnus, todėl augau nuolat jų apsupta. Kai atvažiavau studijuoti į Vilnių, labai jų truko, todėl užsidegiau šuniukų ir kačiukų laikinos globos idėja. Jų, pasaulį išvydusių tiesiog gatvėje arba išmestų, gyvenimas dažnai nebūna mielas.

Vilnietė Aistė džiaugiasi, turėdama mylimus augintinius.<br>R.Pledo nuotr.
Vilnietė Aistė džiaugiasi, turėdama mylimus augintinius.<br>R.Pledo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aistė (NeBrisius.lt)

2014-11-13 18:21, atnaujinta 2018-01-21 13:19

Vieną dieną mano namuose atsirado net 5 benamiai kačiukai, kuriuos pagloboti paprašė „Gyvybės vagonėlių“ savanoriai. Tarp tų 5 nykštukų buvo ir manoji Bazinga. Netrukus mažieji miauksukai iškeliavo į savo namučius.

Dėl Bazingos sulaukiau daugiausia skambučių. Jau sutarusi su žmonėmis, norinčiais atvažiuoti pasižiūrėti ir susipažinti su Bazinga, vis atšaukdavau susitikimus, nes supratau, kad būtent ji yra mano katė.

Skambinusieji nepyko, suprato ir džiaugėsi, kad, kad katytė lieka gerose rankose. Mano draugas, žinodamas, kad aš labai noriu gyvūno namuose, galvojo, kad, jeigu pasiliekame Bazingą, tai čia ir bus pabaiga, bet jis labai klydo, nes aš norėjau dar ir šuniuko. Neilgai trukus įsigijome ir svajonių šuniuką – mažąją vokiečių špicę, vardu Gilė.

Daugiau skaitykite nebrisius.lt/"="">nebrisius.lt/"" target="_blank">NeBrisius.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.