Šlykščiau nebūna: pats geriausias būdas atkeršyti priešui

Pamirškite visiems puikiai žinomą posakį, jog „kerštas yra saldus“. Tiesą sakant, tikras kerštas yra pakankamai šiltas, minkštas, rudas ir labai nemalonaus kvapo. Taip, supratote teisingai.

Paštu atsiųstos išmatos kaip reikiant pamokys piktybiškai teršiančius aplinką ir nesurenkančius savo augintinių išmatų.<br>123rf nuotr.
Paštu atsiųstos išmatos kaip reikiant pamokys piktybiškai teršiančius aplinką ir nesurenkančius savo augintinių išmatų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2014, 5:47 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:24 AM

Vienoje internetinėje svetainėje siūloma paslauga – išmatų siunta tiesiai į rankas.

Tad jums tereiks pasirinkti išmatų rūšį, nurodyti gavėjo adresą bei atlikti užsakymą, o dailiai supakuotos į dėžutę išmatos pasieks jūsų priešą. Ir visa tai galima padaryti anonimiškai!

Tad net jei jus įskaudino draugas ar išdavė antroji pusė, nenusiminkite! Dabar jūs galite jiems nusiųsti krūvą išmatų ir akmuo nuo širdies kaip mat nukris. Tiesiog tereikia užeiti į shitexpress.com, pasirinkti norimą š*do rūšį (šiuo metu yra tik arklio, tačiau paslaugos tiekėjai artimiausiu metu pasirinkimą žada praplėsti, tad atsiras šuns bei katės išmatų), nurodyti adresą ir pasirinkti apmokėjimo būdą. (Yra net ir niekam nesuprantama galimybė apmokėti paslaptingaisiais pinigais – BitCoin'ais).

Bet argi tai yra legalu? Negi iš tiesų paštu galimą nusiųsti net ir išmatas? Kol kas nėra jokių draudimų siųsti sandariai ir gražiai supakuoto š...

Jei labai trykštate noru keršyti, galite ir savarankiškai išsiųsti savo augintinio išmatas. Pavyzdžiui kaimynams, kurie piktybiškai kiemuose palieka savo keturkojų krūveles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.