Dešrainių valgymo monstras neatlaikė žiurkėno iššūkio

Kad ir kaip stengtųsi, T.Kobayashi negali pralenkti mažojo graužiko, kuris akimirksniu susigrūda jo dydžiui pritaikytus dešrainius.
Kad ir kaip stengtųsi, T.Kobayashi negali pralenkti mažojo graužiko, kuris akimirksniu susigrūda jo dydžiui pritaikytus dešrainius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2014, 3:42 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:59 PM

Milijonus kartų peržiūrėtame vaizdo įraše žiurkėnas vardu Bogartas susirungia dešrainių valgymo varžybose su pasaulio rekordininku Takeru Kobayashi. Vaikinas sugeba per 10 minučių suvalgyti net 69 dešrainius, tuo tarpu mažasis graužikas turi slaptą ginklą - žandus, į kuriuos gali prisigrūsti gausybę maisto. Tad kas laimės?

Du varžovai sėda prie stalo ir vieną po kito ryja dešrainius. Tiesa, žiurkėnas valgo visai ne dešreles, o tik į jų formą suspaustas datules, vynuoges ir morkas.

Kad ir kaip stengtųsi, T.Kobayashi negali pralenkti mažojo graužiko, kuris akimirksniu susigrūda jo dydžiui pritaikytus dešrainius. Žiurkėnas įveikia pasaulio rekordininką ir laimi varžybas, o T.Kobayashi užkabina jam mažulytį medalį.

Šį vaizdo klipą sukūrė socialinių tinklų rinkodaros kompanija „HelloDenzien“. Jis – ne vienintelis, kuriame graužikai valgo mažytes maisto porcijas. Savo vardą garsinanti įmonė į svetainę „Youtube“ kelia vaizdo įrašus, kuriuose jūrų kiaulytės ir peliukai valgo Padėkos dienos pietus, o žiurkėnai šlamščia mažulytes picą ir spagečius.

Kompanija žada sukurti dar daugiau tokių vaizdelių su mažais gyvūnėliais ir prašo fanų pasiūlyti jiems idėjų.

„Tikimės, kad žmonės ir toliau žiūrės mūsų vaizdelius. Mums labai linksma juos kurti“, - teigė įmonės įkūrėjas Joelis Jensenas.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.