Katinas pas šeimininkę sugrįžo po dvylikos metų

Ši istorija prasidėjo 2012m., kai 43 metų Jemma Lough iš Esekso, Jungtinės Karalystės, vieną dieną pasigedo savo katino Toby. Laikui bėgant moters augintinis neatsirado ir vilčių jį susigrąžinti buvo vis mažiau. Tačiau britė niekaip negalėjo numatyti, kad kada nors vėl susitiks su Toby – laimingoji diena išaušo po daugiau nei dešimtmečio, skelbia „Daily Mirror“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-05 10:48, atnaujinta 2018-01-19 22:14

Katiną ir šeimininkę suvedė mikroschema, kurioje buvo užkoduoti moters kontaktiniai duomenys. Gyvūnas sau prieglobstį rado priklausomybių centre, tačiau vieną dieną jį pastebėjo centro savanorė. Taip Toby pateko pas veterinarę, kuri telefonu susisiekė su jo šeimininke.

J.Lough gyvenimas nuo katino pradingimo dienos labai stipriai pasikeitė – ji susipažino su savo vyru ir persikraustė į naujus namus už daugiau nei šimto kilometrų nuo senųjų. Kartu su savimi moteris pasiėmė ir katę - Toby motiną Jackie. Tačiau pakeitusi gyvenamąją vietą ji atnaujino savo kontaktinę informaciją, taigi veterinarė nesunkiai ją surado.

Moteris pasakojo, kad ją labai nustebino žinia apie atsiradusį gyvūną. Dabar jau 16 metų amžiaus Toby sugrįžo pas savo šeimininkę ir savo 18 metų amžiaus motiną Jackie.

„Kai Toby vėl pamatė savo motiną, jis palaižė jos galvą. Norėčiau, kad jis galėtų man pasakyti, kur buvo visą tą laiką. Jo letenos, kurios anksčiau buvo baltos, dabar yra pilkos, taigi nesunku nuspėti, kad katinas gyveno lauke. Kai sulaukiau telefono skambučio, viskas buvo neįtikėtina. Anksčiau man nėra nutikę nieko panašaus. Dar kalbėdama telefonu pradėjau drebėti, o jį pamačiusi pradėjau verkti“, - džiūgavo moteris.

Parengė Emilija Riaukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.