Nepirk šuns ar katino nepažvelgęs į žvaigždes

Prieš įsigyjant gyvūną turbūt dažnam kirba nerimas, ar naujas keturkojis gyventojas lengvai pritaps namuose, ar bus geras draugas šeimos nariams. Juk svarbu ne tik augintinio veislė, dydis, kailio spalva, bet ir jo charakteris. Ar tikite, kad gyvūno charakteris priklauso nuo Zodiako ženklo, po kuriuo jis atėjęs į šį pasaulį? Pasirodo, žvaigždės jūsų augintiniui turi ne mažiau įtakos nei jums pačiam.

Poetė D.Bielskytė turi daug gyvūnų, kurių Zodiako ženklas skirtingas, – Žuvų ženklo atstovė Kanados sfinksų veislės katė Taupyklė yra puiki draugė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Poetė D.Bielskytė turi daug gyvūnų, kurių Zodiako ženklas skirtingas, – Žuvų ženklo atstovė Kanados sfinksų veislės katė Taupyklė yra puiki draugė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė, Ernesta Vilnevičiūtė („Lietuvos rytas“)

Dec 28, 2014, 5:00 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 3:40 AM

Stilistė Asta Valentaitė (33 m.), įsigijusi kavalieriaus karaliaus Karolio spanielių veislės kalytę Tesą, negali atsidžiaugti, kad šis gyvūnas labai jai tinka. Augintinė rami, tvarkinga, puiki draugė, nors šeimininkės ir kalytės Zodiako ženklai nesutampa.

Sausio 1-ąją Tesai bus dveji metai. Pagal astrologiją ji – Ožiaragis. O stilistė, modelio duonos ragavusi A.Valentaitė gimusi po Žuvų ženklu. Jautri, švelni moteris ir disciplinuota, atsidavusi, netingi augintinė, mėgstanti būti myluojama, – idealus derinys, nors ir skiriasi jų horoskopai.

Todėl Asta jais ir nelabai tiki, svarbiausia, kad jokia gyvūno savybė jos netrikdo. Nors Ožiaragio ženklo gyvūnų silpnoji vieta – kaulai ir dantys, A.Valentaitės kalytė sveikutėlė, mat ji dar jauna.

„Tikiuosi, kad Tesa neturės sveikatos problemų, juk taip buvo iki šiol“, – neabejojo vilnietė stilistė.

Poetė Dalia Bielskytė (42 m.) turi daug gyvūnų, kurių Zodiako ženklai skirtingi, – penkias sfinksų veislės kates, tris šunis ir dar dvi pamestinukes kates.

„Galiu patvirtinti, kad gyvūnai, kaip ir žmonės, ateidami į šį pasaulį tikrai atsineša tam tikrus būdo bruožus, būdingus vienam ar kitam ženklui.

Todėl jei su kurių nors Zodiako ženklų atstovais ypač nesutariate, geriau įsigyjant gyvūną apie tai pagalvoti ir rinktis to ženklo, su kuriuo draugauti jums lengva ir paprasta“, – patarė klaipėdietė poetė.

D.Bielskytė globoja ir gyvūnus iš prieglaudos, kurių atsivedimo data nežinoma, tačiau stebėdama juos iš akies nustatė, kokio jie Zodiako ženklo atstovai.

„Jeigu tikslios datos ir nežinau, akivaizdu, kad augintinis arba Žuvys, arba Avinas, o man šie abu ženklai nuostabiai tinka. Tačiau niekada savo noru nesirinkčiau gyvūno, pasaulį išvydusio po Dvynių ženklu, – su Dvyniais tiesiog nesusikalbu“, – patikino D.Bielskytė.

Žuvų ženklo atstovė Kanados sfinksų veislės katė Taupyklė – puiki poetės draugė.

„Jos charakteris atitinka visus šiam ženklui būdingus bruožus: ji komunikabili, draugiška, gracinga, rūpestinga mama ir draugė, labai švelni, visada pasiryžusi guosti ir žmogų, ir šunį, ir kitą katę.

Vienu žodžiu, tikra vandens stichijos atstovė“, – augintine džiaugėsi D.Bielskytė.

Paskutinėmis gruodžio dienomis poetė laukia naujos kačiukų vados.

Jau dabar ji žino, kad nebus paprasta, juk atrieda atidunda būrelis mažų Ožiaragių. Bet nuobodu irgi nebus – šie užsispyrėliai labai patikimi ir tvarkingi.

„Kadaise sfinksų veislės katę pasirinkau dėl taikumo, elegancijos, grožio ir gero būdo.

Nedrįstu sakyti, kad esu į ją panaši, – būtų nekuklu, nes sfinksai, kad ir kokio ženklo atstovai būtų, yra tiesiog tobuli“, – tikino poetė.

Džiazo dainininkė Evelina Jocytė (30 m.) globoja pamestinukę katę Varvarą, kuriai dabar galėtų būti maždaug penkeri metai. Kadangi nežinoma, kada katė išvydo pasaulį, šeimininkė spėja, kad Varvara galėtų būti Vėžys, kaip ir ji.

Šio Zodiako ženklo atstovai apibūdinami kaip jautrūs, švelnūs, ištikimi. Būtent tokios yra Evelina ir Varvara.

Nei viena, nei kita be reikalo nelenda į akis.

Abi moka būti švelnios ir meilios, bet kai to nenori, nepriversi.

Vilnietė atlikėja pastebėjo, kad Varvara dažnai elgiasi nenuspėjai. Jeigu įsitaiso šeimininkei ant kelių, kurį laiką leidžiasi glostoma, bet staiga įsitempia lyg spyruoklė ir šauna, kur akys mato.

Daugiau apie gyvūnus skaitykite

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?