Į šulinį įmestas šuo liko gyvas tik per stebuklą

Jeigu ne šeimininkas, atkakliai ieškojęs pradingusio šuns, keturkojis nebūtų gyvas. Į šulinį įmestas gyvūnas šaltyje kelias valandas prabuvo vandenyje, kol buvo surastas ir išgelbėtas.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Feb 11, 2015, 5:13 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:33 AM

Biržų rajone, Kirdonių kaime, gyvenantis 20–metis Paulius S., antradienį grįžęs į namus, neberado savo augintinės – vokiečių aviganės kalės Mikos. Šaukiamas šuo negrįžo, todėl šeimininkas nusprendė paieškoti savo keturkojo draugo.

Vaikinas ėmė sekti šviežiomis šuns pėdomis. Jos iš namų atvedė į vieną sodybą, esančią gretimame Daumėnų kaime. Tačiau ir šioje sodyboje šuns nebuvo. „Pastebėjau iš kiemo einančius ne tik šuns, bet ir žmogaus pėdsakus bei dviračio vėžes. Tuomet sekiau naujais pėdsakais“, – pasakojo Paulius S.

Pagaliau naujieji pėdsakai šuns šeimininką atvedė į Gulbinų kaime esančią negyvenamą sodybą. Ten kieme esančiame šulinyje vaikinas rado įmestą savo Miką. Kalė tupėjo purviname vandenyje ir negalėjo išlipti. Pamačiusi šeimininką, ji ėmė staugti. Vyras ištraukė iš šulinio šunį ir parsigabeno namo. Augintinė buvo sušalusi. Krisdama į šulinį ji apsibrozdino. 

Vyras apie įvykį pranešė policijai. Pareigūnai nustatė įtariamąjį – 38–erių Daumėnų kaimo gyventoją. Kol kas neaišku, kodėl šis žmogus taip žiauriai pasielgė su gyvūnu, palikdamas jį nugaišti šaltame vandenyje. Gali būti, kad nuo namų nuklydusi Mika ieškojo pagalbos. Todėl ėmė sekti žmogų, o šiam tai nepatiko. Todėl vyras nusprendė tokiu būdu atsikratyti šuns.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.