Kiaulė žmogaus veidu pašiurpino visą pasaulį

Naningo mieste Kinijoje kiaulių augintojas Tao Lu negalėjo patikėti savo akimis, kai viena jo kiaulių atvedė 19 jauniklių, iš kurių vienas buvo kitoks negu visi. Vyrą šokiravo tai, kad paršelis pasaulį išvydo turėdamas snukį, kuris panašus į žmogaus veidą. Įdomiausia, kad ant kiaulės galvos buvo išaugęs papildomas neaiškios funkcijos organas.

Pasaulį šokiravo paršelis, turėdamas snukį, panašų į žmogaus veidą. Įdomiausia, kad ant kiaulės galvos buvo išaugęs papildomas neaiškios funkcijos organas.<br>Stop kadras („YouTube“)
Pasaulį šokiravo paršelis, turėdamas snukį, panašų į žmogaus veidą. Įdomiausia, kad ant kiaulės galvos buvo išaugęs papildomas neaiškios funkcijos organas.<br>Stop kadras („YouTube“)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2015, 2:31 PM, atnaujinta Feb 5, 2019, 12:36 PM

Vos paplitusios paršelio nuotraukos sudomino žmones, norinčius įsigyti šį neeilinį eksponatą. Deja, apsigimęs keturkojis nugaišo – motina kiaulė atsisakė jį maitinti, o iš buteliuko paršelis žįsti nepajėgė.

„Gaila, kad jis nugaišo. Žmonės man skambino ir siūlė už jį neįtikėtinas sumas pinigų“, – pasakojo kiaulių augintojas Tao Lu.

Žmonės, pamatę ši mutantą, neslėpė nuostabos ir tikino, kad tokį apsigimimą mato pirmą kartą. „Buvau vienas pirmųjų, kurie pamatė šį paršelį. Jo snukis priminė žmogaus veidą. Be to, ant galvos jam buvo išaugęs keistas organas“, – išvydęs paršelį teigė Wu Kung.

Nuotraukos pastaruoju metu žaibo greičiu ėmė plisti internete. Gyvūną išvydę žmonės stebisi, kad tokį šiurpų vaizdą matė jau senokai. Na, o kiaulių augintojo Tao Lu ūkis dėl šio nelaimėlio paršelio tapo tik dar populiaresnis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų vasario 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.