Kovo mėnuo augintiniams pažers ir gerų, ir blogų netikėtumų

AVINAS

Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-04 12:18, atnaujinta 2018-01-11 15:46

Šį mėnesį jūsų keturkojis draugas elgsis taip, lygų būtų namų karalius. Jei namuose auginate daugiau gyvūnų, įsitikinkite, kad kiti augintiniai nepyks dėl tokio „Avino“ elgesio. Šio astrologinio ženklo gyvūnai dievina dėmesį. Tad praleiskite su jais daugiau laiko, dažniau paglostykite, žaiskite. Būsite tikras jų herojus. Prisiminkite, kad kai šio ženklo atstovams trūksta dėmesio, jie elgiasi užsispyrėliškai ir net agresyviai. Šiuo laikotarpiu verčiau atsisakyti planų dresuoti savo gyvūną. Tai gali pasirodyti esą neįmanoma. Jūsų mylimas gyvūnas visiškai neklausys nurodymų.

TAURAS

Jūsų augintinis pasirodys lyg tikras gurmanas. Ir tai pasireikš ne tik renkantis maistą. Tauro ženklo augintiniai mėgsta prabangų gyvenimą, tad pasistenkite jiems suteikti visa, kas geriausia. Šį mėnesį itin atidžiai normuokite valgio porcijas savo mylimam keturkojui draugui. Jie bus linkę persivalgyti ir užsiauginti nereikalingo svorio.

DVYNIAI

Dvynių ženklo augintiniai bus laimingiausia galėdami juo daugiau laiko praleisti lauke žaisdami. Būtų idealu jei galėtumėte įsigyti dar vieną gyvūną – jis būtų puikus žaidimų draugas jūsų Dvynio ženklo gyvūnui. Patikėkite, nebus jokios konkurencijos ir peštynių. Prisiminkite – po Dvynių ženklu gimę gyvūnai yra protingi. Todėl juos greitai ir lengvai seksis ištreniruoti.

VĖŽYS

Kovą verčiau nepalikti savo gyvūnų vienų be priežiūros ilgesniam laikui. Juos greitai apniks liūdesys, depresija. Gali pasireikšti ir agresijos priepuoliai. Jei jūsų keturkojis draugas inkščia, urzgia, rodos, be priežasties loja, matyt, jam skiriate nepakankamai dėmesio. Nepamirškite, kad Vėžio ženklo gyvūnai yra labai jautrūs. Išbarti jie stipriai nuliūsta ir nuleidę galvas sliūkina į kampą. Šio ženklo kates šį mėnesį itin veiks mėnulis. Būtent nuo jo didžiąja dalimi priklausys jų nuotaika.

LIŪTAS

Tai stiprią savivertę turintys gyvūnai. Jie – lyderiai iš prigimties.Niekas, net jūs negalite drįsti suabejoti jų autoritetu. Šios savybės labai aiškiai pasireikš pirmąjį pavasario mėnuo. Jūsų gyvūnas reikalaus daug dėmesio sau. Jei norite, kad būtumėte laimingi ir jūs, ir jūsų augintinis, skirkite jam pakankamai laiko. Su šio ženklo gyvūnu galite drąsiai palikti ir savo atžalas. Keturkojis draugas bus pati geriausia „auklė“.

MERGELĖ

Mergelės ženklo gyvūnai visada dievina vonią ir grožio procedūras. Kovą visa tai jiems teiks dar didesnį malonumą. Panašu, kad taip juos veiks pavasaris. Taip pat jie noriai vis daugiau laiko praleis gamtoje. Mergelės ženklo gyvūnai labai mėgsta žaisti. Tą daryti jie gali ištisą dieną. Po žaidimų jie mieliausiai laiką leis vieni. Jiems nereikės per didelio jūsų dėmesio. Atidžiai normuokite savo augintinio maistą. Labai tikėtina, kad po žiemos jie priaugę nereikalingo svorio ir jiems reikalinga griežta dieta. Jūsų keturkojis draugas bus linkęs į alergijas ir virškinimo sutrikimus.

SVARSTYKLĖS Visą kovą jūsų augintis bus nervingas ir neramus. Dažnai jums gali atrodyti, kad jūsų keturkojis draugas tiesiog bando jūsų kantrybę. Šios pirmą pavasario mėnesį jums prireiks labai daug. Jūsų augintinis šį mėnesį bus pasiryžę bet kam, norėdamas atkreipti jūsų dėmesį. Tiesa, visas jų išdaigas atpirks kartas nuo karto pasireiškiantis jų lipšnumas ir meilumas. Be abejo, tik tuomet, kai jie tam nusiteikę.

SKORPIONAS

Tai labai ištikimi gyvūnai. Jie prisirišę prie savo šeimininkų ir namų. Skorpionai lengvai „užuodžia“ pavojų ir visuomet apie jį savais būdais perspėja namiškius. Labai tikėtina, kad šį mėnesį įsitikinsite puikiais savo sargybinio gebėjimais. Dažniausiai šio ženklo atstovai mieliausiai laiką leis vieni. Kitų kompanijos jiems nereikės. Jei jie galės rinktis – namai ar laukas, visuomet rinksis pastarąjį.

ŠAULYS

Kovas žada būti linksmas mėnuo. Jūsų augintinis žinos, kaip jus pralinksminti nei kai apniks niūrios mintys. Paprastai šio ženklo gyvūnai gana nerangūs. Dėl savo nerangumo šiuo laikotarpiu jie gali įsivelti į ne vieną „nuotykį“. Nors nuotykius jūsų augintinis mėgsta, šie gali pasibaigti labai nemaloniai. Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo keturkojui draugui. Jis jums už tai atsilygins besąlygiška meile. Šaulio ženklo gyvūnai moka mylėti ir rodyti savo prisirišimą.

OŽIARAGIS

Tai bene išmintingiausi ir labiausiai užsispyrę iš visų augintinių. Taip pat jie pasižymi paklusnumu ir tinkamu elgesiu. Todėl jei tik turite kažkur išvykti, drąsiai galite savo augintinį palikti namuose ar bičiulių priežiūroje. Nebijokite – jūsų keturkojis draugas nesudaužys indų, nesugrauš geriausių draugės batų ir neiškrės kitų „šunybių“. Tik perspėkite gyvūną prižiūrinčius asmenis jo neperšerti. Ožiaragiai mėgsta gerai pavalgyti ir yra linkę į nutukimą.

VANDENIS

Užtikrinkite, kad jūsų gyvūnas gaut pakankamai vandens. Šio ženklo augintiniai labiau nei kiti gyvūnai mėgsta vandenį. Jie ne tik daug jo išgeria, bet be galo mėgsta ir maudynes. Kruopščiai normuokite maisto davinį. Jūsų keturkojis draugas po žiemos yra šiek tiek priaugęs svorio. Todėl jei norite, kad jis būtų sveikas ir energingas, būtina nepageidaujamų gramų ar net kilogramų atsikratyti.

ŽUVYS

Žuvų ženklo gyvūnai labai jautrios, empatiški ir gerai „gaudo“ šeimininkų emocijas. Tad nesistebėkite kai apniukus liūdesiui, šalia savęs pamatysite mielą savo ištikimiausio keturkojo bičiulio veidą. Taip jis jus bandys paguosti ir pradžiuginti. Kovo mėnesį pačių gyvūnų nuotaikos keisis labai dažnai. Kartais gali būti sunku supraSTi, kodėl jūsų augintinis elgiasi vienaip ar kitaip, yra blogos nuotaikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.