Žiaurus rusės pokštas katei apmovė visą pasaulį

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-04 13:54, atnaujinta 2018-01-11 15:24

Rusijos pramogų pasaulyje gerai žinoma veikėja, modelis bei aktorė Elena Lenina vieno vakarėlio metu pasirodė su savo augintine murkle. Kadangi to vakaro privalomas aprangos kodas buvo rožinės spalvos, tai ji padarė ir savo katei – nudažė jos kailį rožine spalva.

Deja, bet toks Elenos poelgis nė nepriminė linksmo pokšto – ėmė skisti žinia, kad katė po kelių mėnesių nugaišo. Galimai ji apsinuodijo prisilaižiusi dažų, mat toksinės medžiagos po truputį patekdavo į kraują.

Pati Elena tikino, kad katę nudažė jos pažįstamas kirpėjas ir pridūrė, esą „katė neatrodė nusiminusi ar nelaiminga“.

Tačiau pati Elena išsisukinėjo, neva veterinarai patikino, kad rožinė spalva stiprina katės kailį ir jokio žalingo poveikio nedaro.

Po šio skandalingo įvykio, internete ėmė plisti vaizdeliai bei nuotraukos, kuriose užfiksuota negyva E.Leninos katė.

Šis neatsakingas rusės poelgis sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą, o atkakliausi internautai suorganizavo peticiją, kuria siekiama įtikinti pareigūnus pradėti tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnu. 

 Net ir pats kačių teatro įkūrėjas Jurijus Kuklačiovas išreiškė nepasitenkinimą dėl tokio tautietės elgesio. Vis tik pasaulį apskriejusi žinia, jog katė negyva nepasitvirtino – E.Lenina savo asmeninėje paskyroje „Twitter“ paviešino keletą nuotraukų, kuriose užfiksuota sveikut sveikutėlė jos katė. Baltakailė murklė vis dar turėjo keletą rožinių dėmių ant kailio.

„Gal derėtų atsiprašyti“, – po nuotraukomis rašė E.Lenina, mat remdamiesi Rusijos spauda, žinią apie nugaišusią Elenos katė publikavo didžiausi viso pasaulio internetiniai portalai, tarp kurių ir tokie, kaip MailOnline, The Mirror ir Metro UK.

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas “Augintinis/401213033302900"="">Augintinis/401213033302900"" target="_blank">Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.