Kulinariniais šedevrais mėgausis net ir šunys?

Trečius metus kulinarinius kursus ir virtuvės vakarėlius organizuojantys „Čiop Čiop“ paskelbė, jog jau yra radę patalpas ir netrukus pradės jas įrenginėti būtent taip, jog virtuvės vakarėliuose galėtų kartu šėlti šuniukai.

Nuo šiol ir šunys galės mėgautis kulinarinėmis sesijos ir gardžiu maistu.<br>Organizatorių nuotr.
Nuo šiol ir šunys galės mėgautis kulinarinėmis sesijos ir gardžiu maistu.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-01 14:59, atnaujinta 2018-01-07 19:44

„Kodėl tik žmonės gali mėgautis kulinarinėmis sesijos ir gardžiu maistu? Nutarėme ir augintiniams suteikti tokią galimybę. Studijoje žmonės, auginantys šunis, galės užsakyti patalpas ir su visais draugais, kurie taip pat turi augintinius, gyvūnams organizuoti šventes, pvz. gimtadienius ar net kelti vestuves. Su šunimis užsiims profesionaliai. Siūlysime įvairių delikatesinių patiekalų ir užkandžių, tokių kaip jaučio širdys, džiovintas arklio penis, vytinti skrandukai, galvijų kepenys, ėriuko smegenys. Beje, svarbu, jog tokiu būdu galėsime išnaudoti per maisto gamybos sesijas liekančias valgomas jaučių, ėriuko ar kitų galvijų dalis. O dažnai jas tiesiog išmetame…“, – dalinosi studijos vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Kulinarijos studijos savininko Ronaldo Nagrockio ir pagrindinės renginių organizatorės Eglės Vaicekauskaitės augintiniai studijoje būna labai dažnai. „Ir aš, ir mūsų draugai dažnai norime atsivesti augintinius į studiją ar pasiimti su savimi kai važiuojame kur valgyti, tačiau susiduriame su didele problema, labai mažai yra vietų, kur galime ateiti su savo haskiais. Auginame du šunis – Guru ir Juki, vieną augina mano sesė su vaikinu, dar vieną artimiausi draugai, – visi priklausome haskių augintojų grupei. Na o kai susitinkame visi, jau esame su keturiais ar penkiais šunimis, tad mieste vargiai kur rasi vietą, įsileidžiančią tiek augintojų. Tad mūsų nauja studija šunims bus ideali pramoga, tiek mums, tiek mūsų augintojams“, – pasakojo su kokiomis problemomis susiduria Eglė.

Studijos savininkas su gražuole žmona Barbora taip pat dažnai pastebimas su savo augintiniu Čiaku. „Mūsų šuniukas tikras gurmanas, kiekvieną sekmadienį vežame pas uošvienę, nes jis sekmadienio pusryčiams pripratęs gauti gardžių naminių blynų. Būna, net namie nieko nevalgo, kol nenuvažiuojame. Čiakas mėgsta palaižyti ir alaus. Dažnai jį atsivežame ir į „Čiop“ čiop“ studiją, čia jis jaučiasi tikras bosas. Pagalvojome, jog paskirsime jį ir naujos studijos direktoriumi“, – apie savo augintinį pasakojo R. Nagrockis.

Kitų kulinarijos pasaulio įžymybių, tokių kaip Beata Nicholson ar Alfas Ivanauskas, augintiniai taip pat tapo žinomi šunys ir noriai dalyvauja įvairiuose kulinariniuose projektuose bei renginiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.