Pasaulį sukrėtė avelė žmogaus veidu

Apsigimusi avelė išvengė liūdno galo, kai vienas Rusijos cirkas pasiūlė už gyvūną dešimt kartų didesnę pinigų sumą nei įprasta. Mat ji pasaulį išvydo turėdama į žmogaus panašią galvą.

„Ji nebus mėsai skirtas gyvūnas. Žmonės nori į ją žiūrėti, o ne valgyti“, – sakė B. Lavrentevas.<br>Stop kadras
„Ji nebus mėsai skirtas gyvūnas. Žmonės nori į ją žiūrėti, o ne valgyti“, – sakė B. Lavrentevas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 7:21 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:17 PM

Avių augintojas 45-erių Blasius Lavrentevas, savo ūkį plėtojantis Chirkatos gyvenvietėje netoli Dagestano pietvakarių Rusijoje, džiaugėsi sužinojęs, kad viena iš jo avių atsives palikuonių. Juk tai – papildomas uždarbis.

Kai kovo pradžioje ji atsivedė keturkojį, Blasius liko priblokštas. Į jį žiūrėjo baltais plaukais apaugęs padaras, turintis senyvo amžiaus pikto žmogaus veidą. Kaip pats teigė, išvydęs netikėtą reginį „vos nenumirė“.

Avelės šeimininkas tikino, kad abu gyvūno tėvai – visiškai normalūs ir sveiki, tad visi netoliese gyvenę žmonės, pamatę avelę, liko šokiruoti.

Kaimynystėje gyvenantis Dementis Galkinas sakė: „Per savo gyvenimą esu matęs įvairiausių dalykų, bet tokio regėti dar neteko. Ji atrodo tarsi piktas senas vyras su didele nosimi“.

Chirkatos gyventoja Dana Mišina neslėpė, kad avelė vienu metu ir šiurpi, ir miela. „Bus įdomu pamatyti, kaip ji atrodys kai suaugs“, – sakė Dana.

Vietinis veterinarijos gydytojas Dorofejus Gavrilovas paaiškino, kad toks apsigimimas greičiausiai įvyko dėl pernelyg didelio kiekio vitamino A, kurio Blasius savoms avims nepagailėjo, šerdamas jas žiemos metu.

„Ji nebus mėsai skirtas gyvūnas. Žmonės nori į ją žiūrėti, o ne valgyti“, – sakė B. Lavrentevas ir pridūrė, kad lauks, kol jam pasiūlys pačią didžiausią pinigų sumą ir tik tada ją parduos.

Vaizdelis, kuriame užfiksuota avelė žmogaus veidu, patalpintas internetinėje svetainėje „Youtube“. Tai pamatę šimtai tūkstančių interneto vartotojų iš viso pasaulio liko šokiruoti.

„Sukrečiantis reginys“, – rašė vartotojas, pasivadinęs Airma D Noctis.

„Tikiuosi, kad ji gyvens...“ – viltį išreiškė AKABoondock19.

Tai jau ne pirmas šiais metais atvejis, kai pasaulį išvysta gyvūnai, turintys snukį, panašų į žmogaus veidą.

Dar vasarį Kinijoje ūkininką pribloškė vienas paršelis, kuris dėl siaubingo apsigimimo neišgyveno.

Apie jį skaitykite ir žiūrėkite čia: augintinis.lrytas.lt/ivairenybes/kiaule-zmogaus-veidu-pasiurpino-visa-pasauli.htm"="">augintinis.lrytas.lt/ivairenybes/kiaule-zmogaus-veidu-pasiurpino-visa-pasauli.htm"" target="_blank">Paršelis žmogaus veidu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.