Su kiaule mieganti žmona šokiruoja pasaulį, bet vyro nebestebina

Internete pasirodžiusios nuotraukos, kuriose užfiksuota Pekine (Kinija) gyvenanti 27-erių Roumeng Zhu, sulaukė galybės prieštaringų vertinimų. Savo namuose 85 kilogramus sveriančią kiaulę, vardu Wuhua, ji augina jau beveik ketverius metus. Vis tik interneto sensacija tapo tik dabar, kai savo tinklaraštyje pasidalino asmenukėmis, kuriose savo kiaulaitę bučiuoja tiesiai į šnipą ar miega vienoje lovoje.

Savo namuose 85 kilogramus sveriančią kiaulę, vardu Wuhua, Roumeng Zhu augina jau beveik ketverius metus.<br>Scanpix/Reuters nuotr.
Savo namuose 85 kilogramus sveriančią kiaulę, vardu Wuhua, Roumeng Zhu augina jau beveik ketverius metus.<br>Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 4:45 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:28 AM

Įdomiausia tai, kad kinų kalboje žodis zhu – skamba lygiai taip pat, kaip kiaulė. Na, o tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl Roumeng Zhu nuo pat vaikystės svajojo namuose auginti kiaulaitę.

R. Zhu šiuo metu dirba rinkodaros vadove vienoje Pekine įsikūrusioje leidykloje. Grįžusi namo po darbo, ji mielai prigula pasnausti kartu su savo augintine, kuri visuomet prašosi pas šeimininkę į lovą.

Roumeng pasakojo, kad jos vyras neprieštarauja, kad lovoje kartais guli ir kiaulė. „Mano vyras myli gyvūnus. Wuhua jam labai patinka. Tiesa, jis kiaulaitei nėra pats geriausias draugas. Ji mano, kad jis iš jos atims „mamytę“, – tikino Zhu.

Pora namie taip pat augina triušė ir šunį, tačiau kiaulaitė – tikra numylėtinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.