Žmoniją pravirkdė myriop pasmerktų šunų nuotrauka

Du šunys – Kara ir Keila – būtų laukę liūdno galo, jei ne likimą pakeitusi nuotrauka, kurioje jiedu ištikimai laikosi vienas kito. Nuotraukoje užfiksuotos kalytės buvo laikomos Atlantoje (JAV) esančioje gyvūnų prieglaudoje „Angels Among Us Pet Rescue“. Būtent ši organizacija ir pasidalino nuotrauka, kuri pravirkdė milijonus žmonių visame pasaulyje.

Aš esu Kaila. O šalia manęs – Keira. Mes labai išsigandusios.<br>Angels Among Us Pet Rescue nuotr.
Aš esu Kaila. O šalia manęs – Keira. Mes labai išsigandusios.<br>Angels Among Us Pet Rescue nuotr.
Aš esu Kaila. O šalia manęs – Keira. Mes labai išsigandusios.<br>Angels Among Us Pet Rescue nuotr.
Aš esu Kaila. O šalia manęs – Keira. Mes labai išsigandusios.<br>Angels Among Us Pet Rescue nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 12:45 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 2:14 PM

Prieglaudos darbuotojai prie nuotraukos parašė žinutę. Joje rašoma, kas nutiktų, jei nebūtų surasti nauji šeimininkai.

„Aš esu Kaila. O šalia manęs – Keira. Mes labai išsigandusios. Prieglaudoje esantys žmonės mato, kad mes išsigandusios. Jie sako, kad mums čia jau paskutinė diena. Mus turi kas nors išgelbėti. Jei ne, mes būsime kitos...

Keira yra juoda, bet ji nėra tikras bokseris. Ji – maišyta. Bet ji yra labai drąsi ir mane visuomet palaiko. Sako, kad viskas bus gerai, kad ir kas benutiktų. Ji ragina ir mane būti drąsia, bet aš nežinau ar man pavyks. Tai gali pamatyti mūsų akyse. Nes Keira žino, kas mums nutiks. Nors jos akys pilnos drąsos, bet apkabinusi ją aš jaučiu, kaip stipriai plaka jos širdis.

Jei niekas mūsų neišgelbės, mus išskirs, atims ją iš manęs. Aš matysiu, kaip ji nueis ir daugiau niekada nebesugrįš. O aš liksiu ir verksiu. Tada jie ateis manęs... Dabar mes galime palaikyti viena kitą. Ji suteikia viltį, kai aš jos jau nebeturiu. Bet dabar jau viskas. Nebent...“, – įsivaizduojamą, tačiau širdį virpinančią žinutę nuo Kailos ir Keiros parašė prieglaudos darbuotojai socialiniame tinkle „Facebook“.

Pirmadienį paskelbę šią žinutę feisbuke, prieglaudos darbuotojai nesitikėjo tokios žmonių reakcijos. Pranešę, kad šiems šunis pirmadienis – paskutinė diena gyventi, tuoj pat sulaukė pagalbos ir dėmesio.

Kaila ir Keira rado naują šeimininką ir naujus namus per dvi valandas ir šešias minutes, nuo to laiko, kai buvo paviešintas skelbimas. 

Vien socialiniame tinkle „Facebook“ nuotrauka sulaukė dešimčių tūkstančių paspaudimų „patinka“, ja pasidalino tūkstančiai internautų, o komentatoriai liejo džiaugsmo ašaras ir komplimentais apipylė jas priglaudusį žmogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.