Maža katytė pateko ant šiukšlių smulkintuvo, bet įvyko stebuklas

Kalėdos – stebuklų metas ne tik žmonėms, bet ir gyvūnams. Mažytei vos kelių savaičių katytei vos prasidėjęs gyvenimas galėjo nutrūkti labai staiga ir tragiškai, jei ne geri ir pastabūs žmonės.

Maža katytė, pavadinta Murphy, vos išvengė mirties po šiukšlių smulkintuvo peiliais, o išgelbėta surado ir naujus namus.<br>AP nuotr.
Maža katytė, pavadinta Murphy, vos išvengė mirties po šiukšlių smulkintuvo peiliais, o išgelbėta surado ir naujus namus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-24 17:21, atnaujinta 2017-09-27 13:26

Tony Miranda antradienį rūšiuodamas šiukšles tarp nuolaužų ant konvejerio pastebėjo ir mažytę katytę. Jis greitai griebė aštraus šiukšlių smulkintuvo link važiuojantį bejėgį gyvūnėlį nuo konvejerio ir apie savo radinį pranešė kitiems gamyklos šiaurės Kalifornijoje darbuotojams.

Vietos televizijos stočiai KCRA vyras sakė negalintis atsidžiaugti, kad sugebėjo laiku ant konvejerio pastebėti katytę, nepaisant to, kad ji buvo apsupta daugybės atliekų.

Niekas nežino, kaip katytė atsirado tarp atliekų, bet akivaizdu, kad kelionė mažam gyvūnėliui neturėjo būti lengva. Ji turėjo čia atkeliauti šiukšliavežiu, o po to pasivažinėti keliais konvejeriais, iki patekdama ant lemtingojo.

Tragiškai turėjusi pasibaigti diena katytei tapo dukart laiminga. Ji ne tik per plauką išvengė mirties, bet ir susirado naujus namus.

Išgirdusi apie tai, kas atsitiko, atliekų rūšiavimo gamyklos pamainos viršininkė Heather Garcia nuskubėjo patikrinti, ar katytė sveika ir, pamačiusi mažylę, iškart ją pamilo.

„Per radiją išgirdau savo darbuotojus sakant, kad jie surado gyvą katę ir man pasidarė smalsu, kokia ji, nes, na, juk tai tiesiog nuostabu“, – paaiškino Heather.

Moteris nusprendė katytę priglausti ir pavadino ją Murphy.

„Ji tokia miela. Tad kodėl jos nepasiėmus į namus?“ – kodėl priglaudė katytę paaiškino naujoji jos šeimininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.