Motinišką instinktą pajutusi kalytė nustebino savo poelgiu

Ši nedidelė kalytė dėl savo stiprių motiniškų instinktų sužavėjo visą pasaulį.

Išgirdusi inkščiančius našlaičius šunyčius kalytė išsiveržė iš savo narvo, kad juos nuramintų.<br>facebook.com/BarkersPetMotel nuotr.
Išgirdusi inkščiančius našlaičius šunyčius kalytė išsiveržė iš savo narvo, kad juos nuramintų.<br>facebook.com/BarkersPetMotel nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 6:58 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 7:56 AM

Vienoje Kanados gyvūnų prieglaudoje gyvenanti kalytė išgirdo dviejų išsigandusių pirmą naktį prieglaudoje leidusių našlaičių šuniukų kauksmą ir išsiveržė iš savo narvo, kad juos paguostų ir nuramintų.

Kalytė Maggie neseniai buvo atsivedusi šuniukų, kuriems jau buvo surasti šeimininkai. Pati kalytė vis dar tebelaukia, kas ją priglaus.

„Barker's Pet Motel and Grooming“ prieglaudos darbuotojų nuomone, kaip tik dėl to, kad neseniai pati turėjo šuniukų, Maggie neliko abejinga ir prieglaudoje apgyvendintiems mažiems maždaug 9-10 savaičių amžiaus našlaičiams.

„Mes niekada anksčiau nematėm, kad šuo išsmuktų pas kokius nors kitus šuniukus ir taip džiaugtųsi juos matydamas“, – „ABC News“ portalui pasakojo prieglaudos „Barker's Pet Motel and Grooming“ darbuotojas Alexas Aldredas.

Tuo metu, kai kalytė išsiveržė iš narvo, prieglaudoje darbuotojų nebuvo. Gulinčią prie mažyčių šuniukų narvelio Maggie darbuotojai pastebėjo per prieglaudoje įrengtas stebėjimo kameras.

A.Aldredas paprašė savo mamos, Sandy nueiti į prieglaudą, pasižiūrėti, kodėl Maggie ne narvelyje.

Kalytė moterį nuvedė prie šuniukų narvo ir Sandy nusprendė į jį įleisti ir Maggie, kuri prie naujųjų savo įvaikių iškart labai prisirišo. Maggie buvo leista su savo naujaisiais įvaikiais praleisti visą naktį.

Panašu, kad tiek stiprų motinišką instinktą turinčiai kalytei, tiek išsigandusiems šuniukams labai reikėjo vieniems kitų. Rytą grįžę į prieglaudą darbuotojai kalytę rado vis dar susiglaudusią su šuniukais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras