Norvegijos policija ėmėsi dingusios auksinės žuvelės bylos

Iš policijos komisariato dingusios auksinės žuvelės, kuri iki tol stiklainyje ramiai laukė tikrojo savo šeimininko, byla greitai bus baigta, skelbia „The Associated Press“.

Dingusi auksinė žuvelė ramiai plaukiojo stiklainyje.<br>AP nuotr.
Dingusi auksinė žuvelė ramiai plaukiojo stiklainyje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2016, 7:31 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 4:36 AM

Auksinė žuvelė šeštadienį buvo pastebėta plaukiojanti uogienės stiklainyje, rastame Budės miesto šiaurės vakaruose esančiame futbolo stadione paliktame pirkinių krepšyje.

Anksčiau Nordlando policijos apskrities atstovė spaudai Ina Selfors Norvegijos naujienų agentūrai NTB teigė, kad tikriausiai kažkas nusipirko auksinę žuvelę, nusinešė į stadioną ir ten ją pamiršo.

Policija nusprendė, kad jie turi saugoti žuvelę, kol atsiras tikrasis jos šeimininkas. I.Selfors vylėsi, kad šeimininkas susisieks su jais, o iki tol auksinė žuvelė liks policijos skyriuje ir palaikys pareigūnams draugiją.

Vėliau auksinę žuvelę vienas iš policijos pareigūnų parsinešė į namus. 

Pirmadienį Budė policijos atstovas spaudai Tommy Bechas pažadėjo netrukus išspręsti šią auksinės žuvelės bylą. Jis taip pat pridėjo, kad policija „labai gerai rūpinosi žuvele“.

Tačiau galiausiai T.Bechas pareiškė, kad dabar jie turi svarbesnių reikalų nei ši byla, ir atsisakė plačiau komentuoti įvykį.

Parengė Neringa Dovydaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.