Norite būti pakviesti į pasimatymą? Įsigykite gyvūną

Šunys ir katės vis dažniau laikomi ne mažiau svarbiais šeimos nariais už kitus. Bet ar žinojote, kad jie mus gali apdovanoti ne tik savo meile ir draugiškumu, bet ir padėti mums atrodyti seksualiais?

Teigiama, kad laikantys gyvūnus žmonės atrodo patrauklesniais priešingai lyčiai, todėl gali lengviau susirasti antrąją pusę.<br>123rf nuotr.
Teigiama, kad laikantys gyvūnus žmonės atrodo patrauklesniais priešingai lyčiai, todėl gali lengviau susirasti antrąją pusę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2016, 6:44 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 5:27 PM

Daugybė vyrų ir moterų sutinka, kad gyvūnus mylintys žmonės atrodo patrauklesni ir įdomesni potencialiam partneriui. Dabar tai įrodyta ir moksliniais tyrimais.

Tyrimas, kurio rezultatai buvo atspausdinti žurnale „Anthrozoös: A multidisciplinary journal of the interactions of people and animals“, tai patvirtina.

Tyrėjai per internetinį pažinčių portalą Match.com prikalbino 1 210 vienišų gyvūnų augintojų dalyvauti tyrime. 60 proc. tirtųjų buvo moterys, 40 proc. – vyrai.

72 proc. tiriamųjų laikė šunis, o 42 proc. kates.

Visi dalyvavę tyrime asmenys internetu atsakė į 21 klausimą apie tai, kaip gyvūnai veikia jų bendravimą su priešinga lytimi. 35 proc. moterų ir 26 proc. vyrų teigė, kad dėl gyvūnų jie sulaukdavo daugiau priešingos lyties dėmesio.

Tiesa, kačių savininkai galėtų jaustis truputį nusivylę, nes apklausos rezultatai parodė, kad šunys padeda sulaukti daugiau dėmesio, nei katės.

Renkant, koks naminis gyvūnas labiausiai padidina savo šeimininko patrauklumą, net 500 balsų iš 600 buvo atiduoti atiduoti už šunis, rašo interneto portalas „ScienceDaily“.

Neseniai atspausdinto straipsnio „Auginamų šunų ir kačių vaidmenys žmonių bendravime ir pasimatymuose“ autorius Peteris Gray pakomentavo: „Ištyrus rezultatus paaiškėjo, kad katės rečiau naudojamos kaip „socialiniai įrankiai“ pažinčių pasaulyje, nei šunys“.

Tad jeigu norite padidinti tikimybę būti pakviesti į pasimatymą, įsigykite šunį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją