Juoko audrą internete sukėlė ant kilimo gulinčio šuns nuotrauka

Galybę komentarų parašė ir įvairiausių emocijų internautai liejo po viena nuotrauką, kurią šeimininkas patalpino socialiniame tinkle „Reddit“. Fotografijoje užfiksuota, kaip jo Tibeto terjeras guli ant kilimo. Nuotrauka būtų įprasta, jei ne įdomus sutapimas – kilimo ir šuns kailio raštai yra kone identiški.

otografijoje užfiksuota, kaip jo Tibeto terjeras guli ant kilimo. Nuotrauka būtų įprasta, jei ne įdomus sutapimas – kilimo ir šuns kailio raštai yra kone identiški.<br>Reddit nuotr.
otografijoje užfiksuota, kaip jo Tibeto terjeras guli ant kilimo. Nuotrauka būtų įprasta, jei ne įdomus sutapimas – kilimo ir šuns kailio raštai yra kone identiški.<br>Reddit nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2016, 1:46 PM, atnaujinta May 22, 2017, 10:50 AM

„Tūkstančius metų evoliucionuodami šunys ruošėsi prisitaikyti prie tokios aplinkos“, – rašė augintinio šeimininkas, pasivadinęs „mildlyinteresting „ pseudonimu.

Kitas teigė, kad tai aukštesnę evoliucinę stadiją pasiekę plaukuotas chameleonas, galinti prisitaikyti žmogaus aplinkoje.

„O tu pirkai kilimą, kuris derėtų prie šuns, ar šunį, kuris derėtų prie kilimo“ – klausė „iamverysmart-disbelievingly“ vardu pasirašęs internautas.

Vos per kelias dienas nuotrauka pasidalijo tūkstančiai gerbėjų ir prirašė galybę komentarų, kurie neslėpė, kad juokėsi iš šio neeilinio vaizdelio ir linksmo sutapimo.

Turite įspūdingų savo augintinio nuotraukų? Siųskite el. paštu augintinis@lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?