Vilniuje išauš puiki diena augintiniams, džiaugsis ir žmonės

„Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ kviečia visus sostinės gyventojus ir svečius smagiai bei naudingai paminėti organizacijos 4-ąjį gimtadienį. Laukiami visi: seni pažįstami ir tie, kurie nori susipažinti, gyvūnų mylėtojai ir globos organizacijos, dvikojai ir keturkojai praeiviai, savanoriai ir jų draugai.

Vingio parke – gyvūnams skirta šventė.<br>T.Bauro nuotr.
Vingio parke – gyvūnams skirta šventė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

GGI

2016-08-16 16:26, atnaujinta 2017-05-15 19:04

Gimtadienio programa prasidės nuo „PetCity“ edukacinės paskaitos „Sveikas augintinis ir skubioji pagalba“. Sužinosite, ką daryti augintiniui patyrus šilumos smūgį, skęstant, springstant ar įkirpus nagą. Išmoksite pamatuoti temperatūrą ir sutvarstyti žaizdą, kad galėtumėte saugiai pasiekti veterinarijos kliniką. Sužinosite apie sterilizacijos naudą bei egzistuojančius mitus.

Išmoksite prieiti prie svetimo gyvūno, kuriam reikalinga pagalba, saugiai jį fiksuoti paimant, apžiūrėti ar suleisti vaistus, sužinosite, kaip apsisaugoti nuo nuo užkrečiamų ligų plitimo. Pranešimo metu ne tik išgirsite teoriją, tačiau galėsite praktiškai pamatyti ir net išbandyti veterinarės Margaritos Rukštelytės patarimus, kurie tikrai pravers jums, jūsų augintiniui ar kelyje sutiktam nelaimėliui.

Nuo 13 val. „Royal Canin“ pakvies į seminarą „Sveika augintinio mityba“. Prie šio stendo sužinosite viską nuo A iki Ž apie tai, ką jųsų augintiniui galima valgyti ir ko ne, keturkojai galės ragauti įvairių skanėstų, bus konkursai ir įvairūs žaidimai. Nepraleiskite progos pradžiuginti savo augintinio – čia jų lauks ir įrengtas baseinas!

14 val. startuos „Mars“ bėgimas su šunimis. Dovanomis jus ir jūsų augintinius apipils „Mars“ ir „Royal Canin“. Bus labai labai skanu ir nei vienas neliks be paguodos prizo! Registracijos anketa: https://bit.ly/2b4XPav.

Būtina susipažinti su taisyklėmis: ggi.lt/lenktyniutaisykles/"="">ggi.lt/lenktyniutaisykles/"" target="_blank">https://ggi.lt/lenktyniutaisykles/.

Antroje renginio pusėje galėsite pasigrožėti paroda „Gyvūnų fotografijos“ ir susipažinti su visa VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ veikla. Nustebsite, kiek daug įdomių projektų dėl gyvūnų gerovės Lietuvoje per 4 metus buvo ir yra įgyvendinama! Istorijas ir projektus pristatys juos koordinuojantys savanoriai.

Na, o fiestą vainikuos didelis, veganiškas tortas, kurio užteks kiekvienam!

Šventė vyks rugpjūčio 20 d. Vilniuje, Vingio parke, nuo 12 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.