Automobilio variklio skyriuje įstrigusią katę išlaisvino panevėžietis

Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento direktorius Valdemaras Jakštas tarnybiniame visureigyje „Mitsubishi“ aptiko netikėtą keleivę – variklio skyriuje įstrigusią katę.

V.Jakšto tarnybinio visureigio variklio skyriuje kniaukė jauna benamė katė.<br>Aplinkosaugininkų nuotr.
V.Jakšto tarnybinio visureigio variklio skyriuje kniaukė jauna benamė katė.<br>Aplinkosaugininkų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2018, 10:09 AM

V.Jakštas atsisėdęs į automobilį ir paleidęs variklį išgirdo katės miaukimą. Automobiliui pajudėjus iš vietos kniaukimas tapo dar garsesnis.

Išlipęs direktorius pažiūrėjo automobilio apačią, atidarė bagažinę, bet katės nepastebėjo. Garsas sklido iš po variklio dangčio.

Jauna katė rasta įstrigusi variklio skyriuje tarp sparno ir lonžerono. Spėjama, kad prie variklio pasišildyti norėjęs benamis gyvūnėlis palindo po visureigiu, o paleidus variklį iš baimės puolė slėptis.

Įkišusi galvą prie priekinio rato katė įstrigo. Laimei, judančios variklio detalės jos nesužeidė.

Aplinkosaugininkai šiaip ne taip ištraukė gyvūną gyvą ir sveiką. Paleista katė nubėgo savo keliais. Sėdęs į visureigį V.Jakštas išvažiavo.

Po kurio laiko į darbovietę grįžęs direktorius sužinojo, kad išvaduota katė palindo po departamento kieme stovinčiu jo asmeniniu visureigiu „Toyota“.

Atidaręs variklio dangtį aplinkosaugininkas spėjo nutverti katę už galinės kojos. Keturkojį nelaimėlį nutarė priglausti vienas iš departamento darbuotojų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.