Šito išvysti ant virtuvės grindų moteris tikrai nesitikėjo

Yra ne viena istorija, kai žmonės, atėję rytą į virtuvę, pamato katę, nors net neturi katės. Tačiau ši istorija yra kur kas keistesnė.

 Įtariama, kad žuvį į namus galėjo parnešti moters katinas, sužvejojęs ją kaimynų tvenkinyje. <br>123rf.com (asociatyvi) nuotr.
 Įtariama, kad žuvį į namus galėjo parnešti moters katinas, sužvejojęs ją kaimynų tvenkinyje. <br>123rf.com (asociatyvi) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2018, 10:13 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:51 AM

Mat viena moteris ant savo virtuvės grindų vieną rytą rado auksinę žuvelę.

Taip nutiko Bex Cox, gyvenančiai Bristolyje, Jungtinėje Karalystėje.

Sutikite, virtuvės grindys tikrai nėra ta vieta, kur tikiesi išvysti gyvą auksinę žuvelę, ypač jei neturi akvariumo. Tad moteriai iškart kilo klausimas, kaip ji čia atsirado?

Aišku, pagrindiniu įtariamuoju tapo jos katinas Thoras. Bet, kadangi jis pats neprisipažino atitempęs žuvelę į namus, moteriai teko pačiai vykdyti tyrimą.

Moteris žuvelę pavadino Fredu ir laikinai apgyvendino vandens sklidiname puode, kol aiškinosi, iš kur ji atsirado.

Bex įtarė, kad Thoras žuvelę išžvejojo iš kurio nors netoliese esančio kaimynų tvenkinio.

Moteris paskelbė Fredo šeimininkų paiešką, tikėdamasi žuvelę saugiai grąžinti, nes jos namuose gyvūnui grėsė vėl patekti į katino nasrus.

Tiesa, rasti šeimininkus bus ne taip ir paprasta. Juk Fredas atrodo gana panašiai į daugumą tvenkiniuose laikomų žuvų.

Neaišku, ar katinas, kuris veikiausiai ir parnešė žuvį namo, buvo nusiteikęs ją nudobti. Šeimininkė svarstė, kad gal jos katinas tiesiog norėjo vargšę žuvelę išgelbėti, kad ji mirtinai nesušaltų lediniame tvenkinyje.

„Manau, kad Thoras, išties gelbėjo žuvelę. Juk jis ją nešė per daugybę sodų savo burnoje, sugebėjęs nesužeisti savo dantimis ir numetė ant mūsų virtuvės grindų, kad ją išgelbėtume“, – bandė teisinti savo augintinį, duodama interviu interneto svetainei „Britsol Post“.

Laimė, Fredui nebereikia gyventi puode. Kol ieškomi jo šeimininkai, jis laikinai yra apgyvendintas vieno moters draugo akvariume.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.