Turtus šeimininkui sukraus neįgalus paršelis (video)

Neįtikėtino visuomenės susižavėjimo ir palaikymo sulaukęs neįgalus paršelis, vardu Chrisas P. Baconas, taps dar didesne žvaigžde. Paršelio šeimininkas Lenas Lucero pasirašė sutartį su leidėjais „Hay Books“ dėl trijų knygų leidimo. Jose vyras pasakos apie paršelio gyvenimo istoriją bei nuotykius.

Paršelis pasaulį išvydo negalėdamas valdyti dviejų galūnių.<br>facebook
Paršelis pasaulį išvydo negalėdamas valdyti dviejų galūnių.<br>facebook
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-03 12:18, atnaujinta 2018-03-05 23:40

Paršelis pasaulį išvydo negalėdamas valdyti dviejų galūnių. Išradingas ir neabejingas veterinaras jam sukonstravo neįgaliojo vežimėlį, taip leisdamas paršeliui gyventi įprastą keturkojo gyvenimą.

Nuo tada, kai paršelis tapo tikra interneto sensacija, veterinaras ėmė kartu su savo augintiniu lankytis vaikų globos namuose, ligoninėse ir neįgaliųjų rūpybos centruose.

„Man be galo džiugu matyti laimingus ir besišypsančius vaikų veidus. Neįgalus paršelis ugdo vaikus būti geresniais, labiau mylėti nuskriaustuosius“, - sakė L. Lucero. Veterinaras tikino, kad siekti gerų tikslų jį skatina paršelis, kuriam rūpi ne tik ėsti. „Jis mėgsta aplinkinių dėmesį, žaidžia su visais, leidžiasi glostomas ir myluojamas“, - pasakojo veterinaras.

Paršelis šeimininkui leido daryti tai, ko įprastai žmonės nedaro. Paršelio dėka pasirašyta sutartis dėl trijų knygų leidimo. Be to šeimininkas neslėpė, kad jo ateities planuose – kino filmas apie Chrisą P. Baconą.

Neįgalus paršelis veterinaro dėka gali laisvai judėti - priekinėmis galūnėmis pasispirdamas, paršelis puikiai valdo prie kūno pritvirtintus ratukus.

Vežimėlis sumontuotas nuo paršelio kaklo iki užpakalinės dalies, kur vietoje letenų – du ratukai. Įrenginio ratai sumontuoti taip, kad paršelio kūnas yra lygiai tokiame pačiame aukštyje - lyg turėtų visas galūnes.

Be galinių kanopų paršiukas judėtų labai ribotai, susižalotų ir patirtų didžiulį skausmą. Vežimėlis paršeliui padėjo išvengti nemalonumų ir patirti gyvenimo džiaugsmą.

Portale „Youtube“ bei „Facebook“ ir „Twitter“ paskyrose paršelis turi šimtus tūkstančių gerbėjų iš viso pasaulio.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.