Dėl vaikų gyvybės žandikaulį paaukojęs šuo po operacijos grįžta namo (video)

Žmonių širdis visame pasaulyje pavergęs viršutinio žandikaulio neturintis šuo iš Filipinų po sudėtingos operacijos netrukus grįš namo. Kalifornijoje jam atliktos kelios sudėtingos operacijos ir dabar kalė, vardu Kabanga, išleista iš veterinarijos klinikos. Gyvūnas viršutinio žandikaulio prieš porą metų neteko gelbėdamas dvi mergaites. Norėdama jas apsaugoti nuo artėjančio motociklo, Kabanga puolė prieš jį ir snukis įlindo į ratą.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Jun 5, 2013, 3:09 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:13 PM

Šis kalės žygdarbis sužavėjo žmones, kurie į specialių fondą suaukojo ne vieną tūkstantį dolerių, kad gyvūnui būtų atlikta operacija. Kalifornijoje Kabanga buvo gydoma 8 mėnesius. Medikai tada nustatė, kad šuo turi ir širdies problemų bei pavojingą infekciją. Prieš atliekant snukio rekonstrukciją, medikai privalėjo išgydyti šias ligas. Nors viršutinio žandikaulio ir šnervių atkurti nepavyko, veterinarai teigia, kad atliktos operacijos padės Kabangai išvengti infekcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio