Nauja interneto žvaigždė – ūsuotas katinas „hipsteris“

Kačių giminėje atsirado dar viena pasaulinė žvaigždė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2013, 10:36 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:25 PM

Naujoji katinų pasaulio garsenybė yra ūsuotas „hipsteriskatinas, vardu Hamiltonas.

Šis juodai baltas katinas turi riestus baltus ūsus, kurių neįmanoma nepastebėti. Dėl jų Hamiltonas tapo naujausia interneto sensacija.

Hamiltonas buvo išmestas į gatvę San Franciske ir gyvūnų prieglaudoje laukė naujo globėjo. Vietinis komikas Jay'us Stowe'as vos pamatęs šį katiną tiesiog pamilo jį, rašo „Daily Mail“.

Hamiltonas - nauja memų pasaulio garsenybė, todėl, savaime suprantama, turi savo „Twitter“ ir „Facebook“ paskyras.

Šiuo metu „Urban Outfitters“ kuria marškinėlius su jo atvaizdu. Pasak naujo vadybininko, Hamiltonas gali greitai išstumti Grumpy iš garsiausios interneto katės pozicijos.

Jo šeimininkas Jay'us sakė: „Aš anksti supratau, kad niekada nesugebėsiu konkuruoti su Hamiltono ūsais. Tiesiog leisti jam būti elegantiškiausiu namuose yra lengviau... Aš sukūriau jo „Instagram“ todėl, kad dar nesu matęs katės su tobulais ūsais.“

Naujausi memai su „hipsteriu“ katinu Hamiltonu yra paveikslėliai, ant kurių užrašyta: „Jis gyvena su 50 senų moterų... Jis yra įdomiausia katė pasaulyje“ ir „Jis kartą nukėlė gaisrininką iš medžio... Jis yra įdomiausia katė pasaulyje“.

Jo „Facebook“ paskyroje yra rašoma: „Hamiltonas yra priglaustas katinas, kuris, manoma, gimė liepos 4 d. Jis turi tikrus ūsus, kurie yra geresni už bet kuriuos šioje planetoje kada nors egzistavusius ūsus.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.