Nuo šeimininko besislepianti katė pademonstravo stulbinančią jėgą (video)

Kai kurios katės pasižymi ypatingu drovumu ir mieliau mėgaujasi intymia aplinka, nei aplinkinių dėmesiu. Portale „Youtube“ paskelbtame video siužete katės šeimininkas užfiksavo savo augintinę, kuri nekenčia pašalinių, stebinčių ją ėdančią. O ką jau kalbėti apie filmavimą. Maistu mėgautis intymioje aplinkoje panorusi katė titaniškomis pastangomis darė viską, kad jos nenufilmuotų įkyrus šeimininkas. Katei teko slėpti ne tik save, bet ėdalą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2013, 12:09 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:48 AM

Vos tik šeimininkas įjungė filmavimo įrenginį, katė savo plačiomis akimis įsistebeilijo į objektyvą. Supratusi, kad ramiai paėsti jai niekas neleis, katė ėmėsi nelengvos užduoties - greitai ir sumaniai pasislėpti. O kaip gi be didžiausio turto? Žinoma, maistą katė vilko kartu su savimi. Katės šeimininkui pavyko užfiksuoti, kaip jo augintinė viena letena sugebėjo pavilkti sunkų krovinį - net tris dubenėlius, pilnus ėdalo ir vandens.

Nagais tempdama padėklą, augintinė pasislėpė už virtuvinės spintelės. Šeimininkui priartėjus prie katės, ji savo žvilgsniu aiškiai pasakė, kad pašalinių ji nepageidauja. Ir toliau vilko padėklą, tam kad pasiektų ramią užuovėją, kur niekieno netrukdoma galėtų papietauti.

Nuotaikingas vaizdo siužetas portale „Youtube“ peržiūrėtas dešimtis tūkstančių kartų.

Interneto vartotojai negalėjo atsistebėti katės sumanumu ir gyrė ją už ryžtą, siekiant išsaugoti privatumą.

„Dievinu šitą katę. Matosi, kad proto ji turi“, - rašė vienas komentatorius.

Drovumas katėms būdingas, tačiau dažniausiai pasitaiko nepratusioms prie žmonių. Drovumas ir baimė - ne katės, o šeimininko problema. Jei keturkojis pirmaisiais gyvenimo mėnesiais nėra socializuojamas, nesupažindinamas su kitais gyvūnais ir žmonėmis, gali išryškėti psichinės problemos, baimės ir agresijos protrūkiai.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.