Du prieš vieną: kengūra prikūlė žaisti panorėjusį šunį (video)

Laukiniai gyvūnai, skirtingai nei prijaukinti ir namuose laikomi, turi kur kas stipresnį savo gyvybės saugojimo instinktą. Tai įrodė kengūros ir dviejų šunų susitikimas Australijoje. Į pelkę įbridusią kengūrą apsupo du šunys. Susidomėję vandenyje tūnančia kengūra, keturkojai apsuko keletą ratų aplink pelkę. Vienas iš šunų drįso įžengti, tačiau neketindamas jos nuskriausti, o tik norėdamas susipažinti, pasisveikinti balsu ir, galbūt, pažaisti. Kengūra, deja, šios pažinties nepageidavo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:48 PM

Su svetimais keturkojais draugauti nenusiteikusi kengūra į vandenį įbridusį šunį keliais kietais smūgiais nubaidė. Vis tik šuo atkakliai siekė pažinties ir dar kartą pabandė prieiti prie laukinio gyvūno. Antras kartas nemelavo – arši ir įpykusi kengūra taip užvožė šuniui, jog šis net panėrė po vandeniu. Smūgių būta tokių stiprių, kad šuo greitai suprato esąs nepageidaujamas svečias.

Kitas šuo, lakstęs kartu, taip ir nedrįso prisiartinti, o stebėjo šių dviejų keturkojų susitikimą iš šalies.

Portale „Youtube“ patalpintas vaizdo siužetas susilaukė griežtos žiūrovų kritikos. Vaizdo siužetą matę žiūrovai pasmerkė tokį šeimininko elgesį, kuris filmavo, kaip jo šunys lenda prie laukinio gyvūno. Laimei, nė vienas gyvūnas nenukentėjo.

„Augintinis“ perspėja: neleiskite savo naminių keturkojų prie laukinių gyvūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.